Met open armen
Wat jouw reisvraag ook is, ik ontvang deze met open armen. Over reizen raak ik namelijk nooit uitgepraat en elke nieuwe vraag is weer een reden voor mij om enthousiast te worden en mee te denken met jouw reisideeën.
Boek Reispraat
Praktische tips
Tijdens ons reispraatje zorg ik ervoor dat ik je tips geef waar jij echt iets aan hebt! Of je nu al plannen hebt of nog geen flauw idee hebt, na jouw gesprek weet jij waar je aan toe bent.
Boek Reispraat
Elke vraag mag
Wil je het hebben over soloreizen, backpacken, vanlife, met een gezin op vakantie, verre reizen, interrailen in Europa of een specifieke bestemming? Wat je vraag ook is.. Ik zorg voor een passend antwoord.
Boek Reispraat
Altijd antwoord
Ik zorg ervoor dat je altijd antwoord krijgt op jouw vraag. Kan ik je vraag niet direct in het gesprek beantwoorden omdat ik iets voor je uit moet zoeken, dan krijg je het antwoord later op de mail.
Boek Reispraat
Previous
Next

Reispraat

Vragen (v)uurtje

Je zit vol goede reisideeën en plannen en je kan niet wachten om jouw droomreis te gaan maken. Vol enthousiasme duik je het internet op maar hoe langer je zoekt, hoe meer vragen erbij komen.

Heb jij dat ook? Zou het dan niet fijn zijn als er iemand is met wie je even kan sparren? Lekker kletsen over reizen en al je vragen afvuren. Eindelijk hét antwoord op al jouw reisvragen! 

Trakteer mij op een virtuele borrelplank en prik een date in mijn agenda. 

1 op 1 Coaching

Wat kan je verwachten?

Van te voren is het fijn als ik weet waar jouw vraag over gaat, zodat ik me kan voorbereiden op ons gesprek. Je kan dit aangeven via het boekingsformulier in mijn agenda.

Reviews:

Celine"Aanrader! Ik zit vol nieuwe ideeën en voel me een stuk minder onzeker over bepaalde ideeën die ik al had"
Read More
Ik mocht een reispraatje houden met Renee! En wat was dit ontzettend fijn, gezellig, leuk en inspirerend. Kortom, ik ben dol enthousiast! Renee geeft je echt de ruimte om je vragen te stellen en wil je hier echt zoveel mogelijk mee op weg helpen. Heb je niet eens een hele concrete vraag? Geen probleem, had ik ook niet! Ik liet 1 woord vallen en Renee kon er al genoeg over vertellen! Er is genoeg ruimte om te reageren op wat ze zegt, je eigen verhaal te vertellen en te genieten van alle reiskriebels die gelijk opkomen! Renee deelt heel graag haar kennis, zoekt ter plekke dingen voor je op of komt later nog terug op dingen. Al met al vond ik het een fijn gesprek, hebben we oprecht veel besproken, zit ik vol met nieuwe ideeën en voel ik me ook een stuk minder onzeker over bepaalde ideeën die ik al had. Aanrader dus! 🤩 Bedankt Renee!

Een Reispraatje is perfect voor jou, als je:

Kies mij als jouw reiscoach, want ik:

Van te voren vraag ik je altijd waar jij het over wilt hebben. Indien nodig doe ik van te voren research, zodat ik je zo goed mogelijk kan helpen tijdens ons gesprek. Lukt het met niet om jouw vraag te beantwoorden tijdens ons Reispraatje, omdat ik het antwoord moet uitzoeken? Je krijgt het antwoord dan later van mij, per e-mail of in een spraakmemo!

Tot snel!