Boek hier jouw citytrip

Plan jouw citytrip met mij
Geweldige citytrips naar de leukste steden. Met zorg en expertise samengesteld door dé reiscoach van Aap Noot Reis.

Onderstaande citytrips (en meer) kun je direct via mij boeken, deze bestemmingen heb ik op basis van mijn eigen ervaringen zorgvuldig voor jou uitgezocht. Combineer het bekende met het onbekende, pas aan waar gewenst en boek jouw unieke reis met één druk op de knop. Wil je er een reisplan met een berg tips voor jouw bestemming bij? Ik maak graag op basis van jouw wensen, een voorstel dat geheel bij je past.
Vraag jouw reisplan hier aan.

Elke reis is samengesteld met de expertise van een ervaren reiscoach

Op basis van ruim 10 jaar kennis en ervaring

Wereldwijd inzetbaar

Volledig aanpasbaar naar jouw wensen

Veilig & vertrouwd met VZR Garant

Zonnig Lissabon

Een citytrip naar Lissabon stelt nooit teleur. In deze zonnige stad is genoeg te doen en de leukste plekjes? Ik ken ze en deel ze graag met je.

Perfect Parijs

Porto is ongekend charmant, een fijne en knusse stad met een heerlijke sfeer. Waar vind je het beste van Porto? Ik zocht het voor je uit.

Prachtig Praag

Bezoek het sprookjesachtige Praag in Tsjechië. Een indrukwekkende Gotische stad met veel hidden gems! Ik help je ze te vinden.

Het oude Rome

Rome is een prachtige stad in Italië, een stad dat rijk is aan cultuur en prachtige architectuur! Ik ging je voor, nu is het jouw beurt.

Mooi Madrid

Gezellige terrasjes, tapas en een goede sfeer. Je vindt het allemaal in het mooie Madrid. Ik ken de lokale hotspots en jij straks ook.

Ontdek Londen

De meest iconische stad van Engeland is Londen. Een stad vol cultuur, om te shoppen of een Engelse pub in te duiken. Het is allemaal goed.

Sprookje in Boedapest

Boedapest is een bijzondere stad, met een prachtig iconisch kasteel. Bewonder het uitzicht, dompel in de spa en ontdek leuke restaurantjes in de stad.

Magisch Marrakech

Marrakech is echt een magische stad, stap het 1001 sprookje in en bevind je in een andere wereld. Ontdek te medina, shop op de Souk en geniet van de sfeer.

Ancient Athene

Het oude Athene bruist van de cultuur en prachtige architectuur. Daarnaast zijn er ook veel hippe spots te vinden en een geweldig viewpoint. Ik weet waar!

Verrassend Krakau

Krakau is echt een hele leuke stad in Polen. Huur een fiets, wandel door het park en plof neer op één van de vele terrasjes. Krakau is echt een aanrader!

Charmant Porto

Porto is ongekend charmant, een fijne en knusse stad met een heerlijke sfeer. Waar vind je het beste van Porto? Ik heb uitgezocht waar je moet zijn.

Hip Kopenhagen

Scandinavische steden zijn echt super hip! Kopenhagen is hier zeker geen uitzondering op. Ontdek deze toffe stad tijdens een toffe stedentrip.

Wil je ergens anders heen? Bijna alles is mogelijk! Vraag jouw reis bij mij aan.

Stedentrip Boedapest

Jouw unieke citytrip, zorgeloos geregeld.

Rondreis Tsjechië

Alle citytrips en rondreizen die aangeboden worden op aapnootreis.nl, zijn met de expertise van Reiscoach Renee samengesteld. Dankzij eigen reiservaringen, wereldwijde kennis en een grote passie voor reizen, zijn alle reizen uniek en met zorg uitgezocht.  

Vragen, hulp nodig bij het boeken of wil je een reis op maat laten samenstellen op basis van jouw specifieke wensen? Stuur een mail via onderstaand contactformulier of naar info@aapnootreis.nl.

Logo VRZ Garant

Waar mag ik je mee helpen? Neem vrijblijvend contact met mij op.

Reiscoach Renee