Boek hier jouw rondreis buiten Europa

Boek hier
jouw reis
Unieke rondreizen buiten Europa. Met zorg en expertise samengesteld door dé reiscoach van Aap Noot Reis.

Onderstaande rondreizen kun je direct via mij boeken, deze bestemmingen heb ik op basis van mijn eigen ervaringen zorgvuldig voor jou uitgezocht. Combineer het bekende met het onbekende, pas aan waar gewenst en boek jouw unieke reis met één druk op de knop. Wil je hier een reisplan op maat bij met een berg tips voor jouw bestemmingen? Volledig aangepast op jouw wensen, maak ik een reis dat geheel bij je past.
Vraag jouw reisplan hier aan.

Het echte Indonesië

Eindeloze rijstvelden, tussen de locals in de trein en genieten van de waanzinnige uitzichten vanaf vulkanen en kraters. Dit is Indonesië!

Colombia op z'n best

Veilig op reis door Colombia! Ontmoet de vriendelijke bevolking, verken de levendige steden en ontdek de ongekend mooie natuur.

Magisch Mexico

Verken het land van taco's, fiesta's en siesta's, prachtige stranden en bijzondere cenotes. Mexico heeft veel verborgen parels, ontdek ze hier.

Wildlife in Costa Rica

Costa Rica staat bekend om de prachtige nationale parken, ruige stranden en het wildlife dat je hier kunt spotten. Spot jij een luiaard?

Sprookje in Marokko

Stap in een compleet andere wereld en ontdek de sprookjesachtige sfeer in Marokko. Van de levendige steden tot aan de Sahara, er is genoeg te zien!

Avontuurlijk Peru

Peru is een heerlijk avontuurlijk land voor natuurliefhebbers. Vooral voor hikers. Vergeet het wereldwonder Machu Picchu niet te bezoeken.

Eilandhoppen Filipijnen

Stranden met hagelwit zand, helder blauw water, unieke rotsformaties, ontelbaar veel watervallen en palmbomen. Dat vind je in de Filipijnen!

Ga naar Guatemala

Guatemala is mijn favoriete bestemming in midden Amerika. Wat een verrassend en divers land is dit. Alles klopt en ik deel de beste plekken met je.

Sfeervol Thailand

Een reis naar Thailand is altijd een goed idee! Met één van de beste keukens uit heel Azië, lieve mensen en prachtige plekken is dit echt een aanrader.

Ongerept Bolivia

Bolivia heeft zoveel natuurschoon te bieden! Natuurlijk de bekende zoutvlakte, maar er is nog veel meer te ontdekken. Ga mee naar Bolivia.

Verken Vietnam

Vietnam is een geweldig en avontuurlijk land in Azië. Groene rijstvelden, gigantische rotsformaties en lokale dorpjes. Vietnam is indrukwekkend.

Geweldig Nieuw Zeeland

Het ideale land voor natuurliefhebbers! Gek op avontuur, hiken, roadtrips en (wild)kamperen? Nieuw Zeeland is jouw land! Ik laat je alles zien.

Wil je ergens anders heen? Bijna alles is mogelijk! Vraag jouw reis bij mij aan.

Reiscoach Renee Profielfoto

Waarom boeken bij
Aap Noot Reis?

Alle citytrips en rondreizen die aangeboden worden op aapnootreis.nl, zijn met de expertise van Reiscoach Renee samengesteld. Dankzij eigen reiservaringen, wereldwijde kennis en een grote passie voor reizen, zijn alle reizen uniek en met zorg uitgezocht. Bekijk hieronder een greep uit mijn aanbod. 

Vragen, hulp nodig bij het boeken of wil je een reis op laten samenstellen op basis van jouw specifieke wensen?

Logo VRZ Garant