Boek hier
jouw reis
Unieke rondreizen in Europa. Met zorg en expertise samengesteld door dé reiscoach van Aap Noot Reis.

Onderstaande reizen kun je direct via mij boeken, deze bestemmingen heb ik op basis van mijn eigen ervaringen zorgvuldig voor jou uitgezocht. Combineer het bekende met het onbekende, pas aan waar gewenst en boek jouw unieke reis met één druk op de knop. Wil je liever een reisplan op maat met een berg tips voor jouw bestemmingen? Ik maak graag op basis van jouw wensen een reisplan dat geheel bij je past.
Vraag jouw reisplan hier aan.

Genieten in Portugal

Maak een prachtige rondreis door Portugal en geniet van de geweldige groene valleien en ruige kustlijnen. Ik verzamel de mooiste plekken.

Het beste van Tsjechië

Een perfect land voor een roadtrip. Tsjechië is verrassend en sprookjesachtig mooi. Ik vertel je precies waar je moet zijn.

Avontuurlijk Albanië

Dit land heeft mijn hart gestolen. Waanzinnig mooie landschappen, authentieke dorpjes, lieve mensen en heerlijk eten. Ga je mee?

Ontspannen Spanje

Spanje is een fijn vakantie land. Prachtige steden, fijne stranden en leuke eilanden. Spanje is ontzettend divers en ik ken de mooiste plekjes!

Indrukwekkend Kroatië

In Kroatië heb je de perfecte combinatie van natuur, cultuur en strand. Kroatië is waanzinnig mooi, budget-proof en indrukwekkend.

Het mooiste van Italië

Heerlijk eten, gepassioneerde mensen, idyllische dorpjes, mooie steden, prachtige natuur.. Italië is het perfecte vakantieland. Let's go!

Natuurlijk Scandinavië

De geweldige natuur in Scandinavië is heel indrukwekkend. Ga naar Zweden, Finland of Denemarken of combineer deze landen! Ik weet de weg.

Griekenland

Eilandhoppen in Griekenland, een rondreis over het vaste land of op ontdekkingsreis in de bijzondere Griekse cultuur. De opties zijn eindeloos!

Bijzonder Slovenië

Slovenië is een heel mooi land om een rondreis te maken. De natuur is prachtig, de bestemmingen zijn uniek en Lake Bled wil je niet missen.

Wil je ergens anders heen? Bijna alles is mogelijk! Vraag jouw reis bij mij aan.

Reiscoach Renee Profielfoto

Waarom boeken bij
Aap Noot Reis?

Alle citytrips en rondreizen die aangeboden worden op aapnootreis.nl, zijn met de expertise van Reiscoach Renee samengesteld. Dankzij eigen reiservaringen, wereldwijde kennis en een grote passie voor reizen, zijn alle reizen uniek en met zorg uitgezocht. Bekijk hieronder een greep uit mijn aanbod. 

Vragen, hulp nodig bij het boeken of wil je een reis op laten samenstellen op basis van jouw specifieke wensen?

Logo VRZ Garant