Plan jouw reis met mij
Unieke rondreizen in Europa. Met zorg en expertise samengesteld door dé reiscoach van Aap Noot Reis.

Onderstaande reizen kun je direct via mij boeken, deze bestemmingen heb ik op basis van mijn eigen ervaringen zorgvuldig voor jou uitgezocht. Combineer het bekende met het onbekende, pas aan waar gewenst en boek jouw unieke reis met één druk op de knop. Wil je hier een reisplan bij, met een berg tips voor jouw bestemmingen? Volledig aangepast op jouw wensen, maak ik een persoonlijk reisplan voor je
Vraag jouw reisplan hier aan.

Elke reis is samengesteld met de expertise van een ervaren reiscoach

Op basis van ruim 10 jaar kennis en ervaring

Wereldwijd inzetbaar

Volledig aanpasbaar naar jouw wensen

Veilig & vertrouwd met VZR Garant

Genieten in Portugal

Maak een prachtige rondreis door Portugal en geniet van de geweldige groene valleien en ruige kustlijnen. Ik verzamel de mooiste plekken.

Het beste van Tsjechië

Een perfect land voor een roadtrip. Tsjechië is verrassend en sprookjesachtig mooi. Ik vertel je precies waar je moet zijn.

Avontuurlijk Albanië

Dit land heeft mijn hart gestolen. Waanzinnig mooie landschappen, authentieke dorpjes, lieve mensen en heerlijk eten. Ga je mee?

Ontspannen Spanje

Spanje is een fijn vakantie land. Prachtige steden, fijne stranden en leuke eilanden. Spanje is ontzettend divers en ik ken de mooiste plekjes!

Indrukwekkend Kroatië

In Kroatië heb je de perfecte combinatie van natuur, cultuur en strand. Kroatië is waanzinnig mooi, budget-proof en indrukwekkend.

Het mooiste van Italië

Heerlijk eten, gepassioneerde mensen, idyllische dorpjes, mooie steden, prachtige natuur.. Italië is het perfecte vakantieland. Let's go!

Natuurlijk Scandinavië

De geweldige natuur in Scandinavië is heel indrukwekkend. Ga naar Zweden, Finland of Denemarken of combineer deze landen! Ik weet de weg.

Griekse Eilanden

Eilandhoppen in Griekenland, een rondreis over het vaste land of op ontdekkingsreis in de bijzondere Griekse cultuur. De opties zijn eindeloos!

Bijzonder Slovenië

Slovenië is een heel mooi land om een rondreis te maken. De natuur is prachtig, de bestemmingen zijn uniek en Lake Bled wil je niet missen.

Wil je ergens anders heen? Bijna alles is mogelijk! Vraag jouw reis bij mij aan.

Rondreis Griekenland Zakynthos

Jouw unieke rondreis, zorgeloos geregeld.

Valladolid de leukste stad in Mexico

Alle citytrips en rondreizen die aangeboden worden op aapnootreis.nl, zijn met de expertise van Reiscoach Renee samengesteld. Dankzij eigen reiservaringen, wereldwijde kennis en een grote passie voor reizen, zijn alle reizen uniek en met zorg uitgezocht.  

Vragen, hulp nodig bij het boeken of wil je een reis op maat laten samenstellen op basis van jouw specifieke wensen? Stuur een mail via onderstaand contactformulier of naar info@aapnootreis.nl.

Logo VRZ Garant

Waar mag ik je mee helpen? Neem vrijblijvend contact met mij op.

Reiscoach Renee