CITYGIDS E-Book Bangkok

Mijn ervaringen, kennis en tips heb ik gebundeld in deze Citygids Bangkok. Completer dan dit krijg je een reisgids niet!

In deze digitale citygids (E-BOOK) over Bangkok, staan de mooiste plekjes om te zien, de highlights, de hidden gems, restaurantjes, activiteiten, tours, tips en handig info! Deze citygids bestaat uit 81 pagina’s vol met reistips! Alles wat jij moet weten voor jouw bezoek aan Bangkok!

→ Tips Bangkok
→ Waarom naar Bangkok 

→ Mijn ervaring in Bangkok
→ Handige informatie
→ Praktische informatie
→ Vervoer: Hoe kom je er? 
→ Vervoer: Reizen ter plaatse
→ Activiteiten in Bangkok
→ Wat te zien & doen
→ Favoriete tours
→ Tips voor dagtrips
→ Lokale & trendy restaurants
→ Rooftopbarren
→ Aan te raden accommodaties
→ Sfeerfoto’s
→ En meer..

Deze tekst wordt doorstreept.

Sneak peek

Pijl

Neem hier vast een kijkje in de digitale citygids Bangkok:

In 2013 maakte ik voor het eerst kennis met Bangkok. Dit was namelijk mijn eerste bestemming van mijn solo wereldreis. Door de jaren heen ben ik nog vaker teruggekeerd naar Bangkok en ondertussen ben ik er al zo’n 5 keer geweest. Het is by far mijn favoriete stad in Azië! Ik kan geen genoeg krijgen van deze bruisende en chaotische metropool, waar je steeds weer iets nieuws ontdekt. Het is een ontzettend grote stad, dus je kunt steeds weer terugkomen om een nieuw gedeelte te verkennen.

Wat ik vooral zo leuk vind aan Bangkok is de mix tussen lokale cultuur en modern. Bangkok is een stad waar de Thaise cultuur echt leeft. Een aantal dingen die echt kenmerkend voor Bangkok zijn; tempels, paleizen, markten, streetfood, tuktuks, de Chao Phraya-rivier, longtailboten, een indrukwekkende skyline, grote shopping centra’s en nog veel meer.

In Bangkok kun je ongekend goed eten! Het is natuurlijk wel handig om een beetje te weten waar je moet zijn. In deze citygids heb ik de leukste hotspots, lokale restaurants, activiteiten, bezienswaardigheden en nog veel meer gebundeld. 

F.A.Q.

Aap Noot Reis Reiscoach

Deze reisgids is geschikt voor iedereen die op reis/vakantie wilt naar Bangkok. 

De download is direct na aankoop beschikbaar. Klik op de downloadknop “Citygids Bangkok”  en je download start direct. Let op: het is een groot bestand dus de download kan even duren.

De reisgids kun je zowel lezen op de laptop als op een tablet of mobiele telefoon. Het formaat wordt automatisch aangepast aan het type scherm, hierdoor is de reisgids altijd goed leesbaar.

Natuurlijk! Deze reisgids is een super leuk en origineel cadeau voor een reisliefhebber. Koop de reisgids, download deze en stuur het gedownloade bestand (PDF) naar de ontvanger.

Dit is een digitaal product, retourneren is helaas daarom niet mogelijk. Ben je niet tevreden over jouw product? Neem contact met mij op via info@aapnootreis.nl

Het is niet toegestaan om de inhoud te kopiëren, verveelvoudigen of door te sturen naar anderen. Wil je de gids graag delen met familie of vrienden, cadeau geven of aan een ander laten zien, koop dat een nieuw exemplaar of verwijs diegene naar deze productpagina.

Wil je graag jouw mening delen over mijn reisgids? Dat kan natuurlijk! Klik hier om een review te schrijven.

Heb je interesse in een hardcopy exemplaar? Stuur me even een berichtje voor de mogelijkheden en de kosten. 

Email: info@aapnootreis.nl
Instagram: @aap.noot.reis

Bekijk hier meer reisgidsen: