CITYGIDS E-Book Lissabon

Mijn ervaringen, kennis en tips heb ik gebundeld in deze Citygids Lissabon. Completer dan dit krijg je een reisgids niet!

In deze digitale citygids (E-BOOK) over Lissabon, staan de mooiste plekjes om te zien, de highlights, de hidden gems, restaurantjes, activiteiten, tours, tips en handig info! Deze citygids bestaat uit 73 pagina’s vol met reistips! Alles wat jij moet weten voor jouw citytrip naar Lissabon!

→ Tips Lissabon
→ Waarom naar Lissabon 

→ Mijn ervaring in Lissabon
→ Handige informatie
→ Praktische informatie
→ Vervoer: Hoe kom je er? 
→ Vervoer: Reizen ter plaatse
→ Activiteiten in Lissabon
→ Wat te zien & doen
→ Favoriete tours
→ Tips voor dagtrips
→ Leuke koffieplekjes
→ Lokale & trendy restaurants
→ Aan te raden accommodaties
→ Sfeerfoto’s
→ En meer..

Sneak peek

Pijl

Neem hier vast een kijkje in de digitale citygids Lissabon:

Eind 2016 verhuisde ik voor een jaar naar Lissabon, om hier te wonen en werken. Al mijn vrije tijd besteedde ik aan het ontdekken van Lissabon en de prachtige omgeving. Ik maakte tripjes naar omliggende dorpjes, stranden, wijngaarden en bezocht het prachtige nationale park Arrabida. 

Lissabon is tot dusver mijn absolute favoriete plek in Portugal en sterker nog, zelfs mijn favoriete stad in Europa! Wat ik vooral zo leuk vind aan Lissabon is de mix tussen authentiek en modern. Lissabon is een stad waar de Portugese cultuur echt leeft, maar waar je ook hele trendy restaurants hebt. Een aantal dingen die echt kenmerkend voor Lissabon zijn; het iconische gele trammetje dat door de straten tuffelt, de miradouro’s met geweldige uitzichten over de hele stad, de heerlijke pasteis de nata (lokale zoete lekkernijen), prachtige bouwwerken zoals het klooster en het kasteel, het buitenleven waar de Portugezen volop van genieten.

In Lissabon kun je ongekend goed eten! Met deze citygids weet je precies waar je moet zijn! Lissabon kent veel zonuren, daarom is het ook een hele geschikte stad om het hele jaar door te bezoeken.

F.A.Q.

Aap Noot Reis Reiscoach

Deze reisgids is geschikt voor iedereen die op reis/vakantie wilt naar Lissabon. 

De download is direct na aankoop beschikbaar. Klik op de downloadknop “Citygids Lissabon”  en je download start direct. Let op: het is een groot bestand dus de download kan even duren.

De reisgids kun je zowel lezen op de laptop als op een tablet of mobiele telefoon. Het formaat wordt automatisch aangepast aan het type scherm, hierdoor is de reisgids altijd goed leesbaar.

Natuurlijk! Deze reisgids is een super leuk en origineel cadeau voor een reisliefhebber. Koop de reisgids, download deze en stuur het gedownloade bestand (PDF) naar de ontvanger.

Dit is een digitaal product, retourneren is helaas daarom niet mogelijk. Ben je niet tevreden over jouw product? Neem contact met mij op via info@aapnootreis.nl

Het is niet toegestaan om de inhoud te kopiëren, verveelvoudigen of door te sturen naar anderen. Wil je de gids graag delen met familie of vrienden, cadeau geven of aan een ander laten zien, koop dat een nieuw exemplaar of verwijs diegene naar deze productpagina.

Wil je graag jouw mening delen over mijn reisgids? Dat kan natuurlijk! Klik hier om een review te schrijven.

Heb je interesse in een hardcopy exemplaar? Stuur me even een berichtje voor de mogelijkheden en de kosten. 

Email: info@aapnootreis.nl
Instagram: @aap.noot.reis

Bekijk hier meer reisgidsen: