CITYGIDS Marrakech

Mijn ervaringen, kennis en tips heb ik gebundeld in deze Citygids Marrakech. Completer dan dit krijg je een reisgids niet!

In deze digitale citygids (E-BOOK) over Marrakech, staan de mooiste plekjes om te zien, de highlights, de hidden gems, restaurantjes, activiteiten, tours, tips en handig info! Deze citygids bestaat uit 41 pagina’s vol met reistips, de leukste activiteiten, handige informatie en de leukste tips. Marrakech is een hele bijzondere reisbestemming!

→ Tips Marrakech 
→ Waarom naar Marrakech 

→ Mijn ervaring in Marrakech
→ Handige informatie
→ Praktische informatie
→ Vervoer: Hoe kom je er? 
→ Activiteiten in Marrakech
→ Wat te zien & doen
→ Restauranttips
→ Lokale specialiteiten
→ Aan te raden accommodaties
→ Sfeerfoto’s
→ En meer..

Reviews:

Rik"Leuke & overzichtelijke reisgids!"
Lees verder
Leuke & overzichtelijke reisgids! Van advies over taxi’s & gepast kleden tot tips mbt leuke activiteiten & hippe restaurantjes!!
Marlie"Alles voor een leuke citytrip"
Lees verder
Een fijne en compacte reisgids, waar alles in staat wat je wilt weten voor een leuke citytrip naar Marrakech
Rosanne"We wisten precies waar we moesten zijn"
Lees verder
Marrakesh is een hele bijzondere stadr! We hebben heel veel geshopt, daar is Marrakesh dé perfecte stad voor. Dankzij de reisgids wisten we precies waar we moesten zijn Marrakesh voor lekker eten en leuke plekjes.
Vorige
Volgende

Sneak peek

Pijl

Neem hier vast een kijkje in de digitale citygids Marrakech:

Marrakech is een betoverende bestemming voor liefhebbers van kleurrijke bazaars, oude medina’s en exotische sferen. Een reis naar Marrakech is zeker de moeite waard, vooral als je houdt van de magische charme van de Marokkaanse cultuur.

Wandel door de smalle steegjes van de oude medina en ontdek adembenemende mozaïeken en prachtige gebouwen. Verken majestueuze paleizen en de botanische tuinen, die een oase van rust zijn in de bruisende medina. In deze reisgids vind je mijn favoriete hoogtepunten en verborgen pareltjes die Marrakech te bieden heeft.

Marrakech is gelegen in het hart van Marokko en heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot meer dan duizend jaar. De bruisende soeks bieden een overvloed aan handgemaakte ambachten, kleurrijke textiel en traditionele lekkernijen. Genoeg te ontdekken dus!

F.A.Q.

Aap Noot Reis Reiscoach

Deze reisgids is geschikt voor iedereen die op reis/vakantie wilt Marrakech. 

De download is direct na aankoop beschikbaar. Klik op de downloadknop “Citygids Marrakech”  en je download start direct. Let op: het is een groot bestand dus de download kan even duren.

De reisgids kun je zowel lezen op de laptop als op een tablet of mobiele telefoon. Het formaat wordt automatisch aangepast aan het type scherm, hierdoor is de reisgids altijd goed leesbaar.

Natuurlijk! Deze reisgids is een super leuk en origineel cadeau voor een reisliefhebber. Koop de reisgids, download deze en stuur het gedownloade bestand (PDF) naar de ontvanger.

Dit is een digitaal product, retourneren is helaas daarom niet mogelijk. Ben je niet tevreden over jouw product? Neem contact met mij op via info@aapnootreis.nl

Het is niet toegestaan om de inhoud te kopiëren, verveelvoudigen of door te sturen naar anderen. Wil je de gids graag delen met familie of vrienden, cadeau geven of aan een ander laten zien, koop dat een nieuw exemplaar of verwijs diegene naar deze productpagina.

Wil je graag jouw mening delen over mijn reisgids? Dat kan natuurlijk! Klik hier om een review te schrijven.

Heb je interesse in een hardcopy exemplaar? Stuur me even een berichtje voor de mogelijkheden en de kosten. 

Email: info@aapnootreis.nl
Instagram: @aap.noot.reis

Bekijk hier meer reisgidsen: