CITYGIDS Praag E-Book

Mijn ervaringen, kennis en tips heb ik gebundeld in deze Citygids Praag. Completer dan dit krijg je een reisgids niet!

In deze digitale citygids (E-BOOK) over Praag, staan de mooiste plekjes om te zien, de highlights, de hidden gems, restaurantjes, activiteiten, tours, tips en handig info! Deze citygids bestaat uit 61 pagina’s vol met reistips! Alles wat jij moet weten voor jouw citytrip naar Praag!

→ Tips Praag
→ Waarom naar Praag 

→ Mijn ervaring in Praag
→ Handige informatie
→ Praktische informatie
→ Vervoer: Hoe kom je er? 
→ Activiteiten in Praag
→ Wat te zien & doen
→ Favoriete tours
→ Tips voor dagtrips
→ Leuke koffieplekjes
→ Lokale & trendy restaurants
→ Aan te raden accommodaties
→ Sfeerfoto’s
→ En meer..

Sneak peek

Pijl

Neem hier vast een kijkje in de digitale citygids Praag:

Praag is een sprookjesachtige stad. Jaarlijks komen er miljoenen toeristen af op deze romantische stad. Het is één van de meest bezochte steden in Europa. Het historische centrum van Praag, dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat, is beroemd om zijn middeleeuwse architectuur, charmante straatjes en prachtige bruggen zoals de Karelsbrug.

De ideale manier om de sfeer te proeven is in het hart van de stad, Stare Misto. Bezoek de burcht, bewonder het astronomische uurwerk op het Oude stadsplein en loop ook zeker door de Joodse wijk Josefov. In deze reisgids vind je mijn favoriete hoogtepunten en verborgen pareltjes die Praag te bieden heeft.

Praag wordt ook wel de “gouden stad” genoemd en de “stad met honderd torens”. Praag heeft een historische uitstraling, maar is vandaag de dag heel hip en modern. Genoeg te ontdekken!

F.A.Q.

Aap Noot Reis Reiscoach

Deze reisgids is geschikt voor iedereen die op reis/vakantie wilt naar Praag. 

De download is direct na aankoop beschikbaar. Klik op de downloadknop “Citygids Praag”  en je download start direct. Let op: het is een groot bestand dus de download kan even duren.

De reisgids kun je zowel lezen op de laptop als op een tablet of mobiele telefoon. Het formaat wordt automatisch aangepast aan het type scherm, hierdoor is de reisgids altijd goed leesbaar.

Natuurlijk! Deze reisgids is een super leuk en origineel cadeau voor een reisliefhebber. Koop de reisgids, download deze en stuur het gedownloade bestand (PDF) naar de ontvanger.

Dit is een digitaal product, retourneren is helaas daarom niet mogelijk. Ben je niet tevreden over jouw product? Neem contact met mij op via info@aapnootreis.nl

Het is niet toegestaan om de inhoud te kopiëren, verveelvoudigen of door te sturen naar anderen. Wil je de gids graag delen met familie of vrienden, cadeau geven of aan een ander laten zien, koop dat een nieuw exemplaar of verwijs diegene naar deze productpagina.

Wil je graag jouw mening delen over mijn reisgids? Dat kan natuurlijk! Klik hier om een review te schrijven.

Heb je interesse in een hardcopy exemplaar? Stuur me even een berichtje voor de mogelijkheden en de kosten. 

Email: info@aapnootreis.nl
Instagram: @aap.noot.reis

Bekijk hier meer reisgidsen: