Citygids Valencia

Mijn ervaringen, kennis en tips heb ik gebundeld in deze Citygids Valencia. Completer dan dit krijg je een reisgids niet!

In deze digitale citygids (E-BOOK) over Valencia, staan de mooiste plekjes om te zien, de highlights, de hidden gems, restaurantjes, activiteiten, tours, tips en handig info! Deze citygids bestaat uit 44 pagina’s vol met reistips, de leukste activiteiten, handige informatie en de leukste tips. Valencia is een geweldige bestemming voor een stedentrip.

→ Tips Valencia 
→ Waarom naar Valencia 

→ Mijn ervaring in Valencia
→ Handige informatie
→ Praktische informatie
→ Vervoer: Hoe kom je er? 
→ Activiteiten in Valencia
→ Wat te zien & doen
→ Favoriete tours
→ Restaurantjes: hip & lokaal
→ Lokale lekkernijen
→ Aan te raden accommodaties
→ Sfeerfoto’s
→ En meer..

Sneak peek

Pijl

Neem hier vast een kijkje in de digitale citygids Valencia:

Valencia is een bruisende stad aan de oostkust van Spanje. Of je nu op zoek bent naar modernistische architectonische meesterwerken, historische straatjes vol verhalen, of gewoon wilt genieten van de zon op prachtige stranden, Valencia heeft voor elk wat wils.

Dwaal door de levendige straten van het historische stadscentrum en ontdek het contrast van indrukwekkende moderne architectuur naast eeuwenoude gebouwen. Verken innovatieve musea en prachtige parken, waar je heerlijk kunt picknicken en van een relax momentje kan genieten. In deze citygids vind je mijn favoriete hoogtepunten  die Valencia tot een onvergetelijke bestemming maken.

Een stedentrip naar Valencia is absoluut de moeite waard, vooral als je van de Spaanse cultuur houdt. De lokale markten bieden een overvloed aan verse producten, ambachtelijke souvenirs en smakelijke tapas. Er valt zoveel te ontdekken en te genieten in Valencia!

F.A.Q.

Aap Noot Reis Reiscoach

Deze reisgids is geschikt voor iedereen die op reis/vakantie wilt Valencia. 

De download is direct na aankoop beschikbaar. Klik op de downloadknop “Citygids Valencia” en je download start direct. Let op: het is een groot bestand dus de download kan even duren.

De reisgids kun je zowel lezen op de laptop als op een tablet of mobiele telefoon. Het formaat wordt automatisch aangepast aan het type scherm, hierdoor is de reisgids altijd goed leesbaar.

Natuurlijk! Deze reisgids is een super leuk en origineel cadeau voor een reisliefhebber. Koop de reisgids, download deze en stuur het gedownloade bestand (PDF) naar de ontvanger.

Dit is een digitaal product, retourneren is helaas daarom niet mogelijk. Ben je niet tevreden over jouw product? Neem contact met mij op via info@aapnootreis.nl

Het is niet toegestaan om de inhoud te kopiëren, verveelvoudigen of door te sturen naar anderen. Wil je de gids graag delen met familie of vrienden, cadeau geven of aan een ander laten zien, koop dat een nieuw exemplaar of verwijs diegene naar deze productpagina.

Wil je graag jouw mening delen over mijn reisgids? Dat kan natuurlijk! Klik hier om een review te schrijven.

Heb je interesse in een hardcopy exemplaar? Stuur me even een berichtje voor de mogelijkheden en de kosten. 

Email: info@aapnootreis.nl
Instagram: @aap.noot.reis

Bekijk hier meer reisgidsen: