Ervaar de ultieme vakantie bij de Leistert

Bij de Leistert komen accommodatie, faciliteiten en natuur samen voor de ultieme vakantie.

Als een enthousiaste reiziger en liefhebber van avontuur ben ik altijd op zoek naar nieuwe bestemmingen om te ontdekken. Ik geniet het meest van het verkennen van nieuwe plekken en het opdoen van onvergetelijke ervaringen. Zo stuitte ik laatst op de website van de Leistert en ik was positief verrast. Waar vakantieparken voor mij echt iets unieks moeten bieden om er enthousiast van te worden, leek dat hier direct goed te zitten! De unieke mix van faciliteiten, activiteiten en prachtige omgeving heeft me ervan overtuigd dat dit de perfecte bestemming is voor mijn volgende reis. Waarom ik graag een bezoekje aan de Leistert wil plannen? Ik vertel je er alles over in deze blog.

Één van de eerste dingen die mijn aandacht trok op de website van de Leistert is de diversiteit aan accommodaties. Of je nu op zoek bent naar een comfortabele bungalow, een ruime campingplaats of een luxe glampingervaring, het is er eigenlijk allemaal. Vroeger gingen wij met het gezin jaar in, jaar uit kamperen. Van jongs af aan ben ik dus best een kampeerliefhebber! Tegenwoordig ben ik met name gecharmeerd van mooie Glamping spots. Waar ik bij de Leistert vooral enthousiast over ben, zijn de ruime en goed onderhouden campingplaatsen. Alle nodige voorzieningen zijn aanwezig en dat is heel erg fijn. Het hebben van zoveel keuzemogelijkheden maakt het uitzoeken van een passende accommodatie des te leuker.

Ontbijten voor je safaritent op vakantiepark de Leistert
Glamping vakantiepark de Leistert

Naast een fijne accommodatie vind ik het comfort en gemak ook heel belangrijk tijdens een kampeervakantie. Ondanks dat ik vroeger zonder moeite met een wc-rol onder mijn over de camping huppelde, vind ik nu toch wel erg prettig om eigen sanitair te hebben. Gelukkig is de Leistert een camping met eigen sanitair. Dit betekent dat ik kan genieten van de charme en vrijheid van kamperen, terwijl ik toch beschik over mijn eigen privé-sanitair faciliteiten. Het hebben van een eigen badkamer en toilet op mijn campingplaats zorgt voor extra gemak en maakt het verblijf zeker een stuk comfortabeler. Wat mij betreft is dit de perfecte combinatie van het buitenleven ervaren en het behouden van het comfort van thuis.

De Leistert heeft veel verschillende faciliteiten, voor zowel jong als oud. Er is een uitgebreid zwembadcomplex met glijbanen, een indoorspeeltuin en zelfs een bowlingbaan. Het is duidelijk dat je je hier niet hoeft te vervelen. De actievelingen onder ons kunnen een balletje slaan op de tennisbanen of golfbaan en er is een voetbalveld voor een potje voetbal. Tijdens je verblijf heb je natuurlijk toegang tot al deze faciliteiten, dus dat is erg fijn. Voldoende mogelijkheden om te ontspannen of een leuke activiteit te doen.

Adventure Golfbaan vakantiepark de Leistert
Bowlingbaan vakantiepark de Leistert

Niet alleen op het recreatiepark zelf zijn er veel dingen te doen, ook de omgeving leent zich perfect om erop uit te trekken. De Leistert ligt in het hart van het groene en pittoreske Limburg en is omgeven door prachtige natuur. Limburg staat bekend om het mooie landschap en uitgestrekte natuur. Het is dan ook de ideale bestemming voor kampeerliefhebbers. Of je nu wilt kamperen aan een kabbelend riviertje, omringd door groene bossen, de campings in Limburg hebben voor ieder wat wils. De Leistert is een goede uitvalsbasis om activiteiten te ondernemen, zoals wandelen, fietsen en het ontdekken van pittoreske dorpjes en historische bezienswaardigheden.

Het lijkt erop dat dit recreatiepark heel geschikt is voor allerlei doelgroepen. Er is in elk geval genoeg aandacht besteed aan familievriendelijkheid. De Leistert biedt namelijk activiteiten aan die geschikt zijn voor alle leeftijden. Van kinderclubs en speeltuinen tot animatieteams en recreatieve evenementen, er is nooit een tekort aan entertainment. Hierdoor is het een hele fijne vakantiebestemming voor gezinnen en families. Ik kan me alleen maar voorstellen dat mijn nichtje en neefje dit waanzinnig tof zullen vinden.

Grote Speeltuin op vakantiepark de Leistert

Na het verkennen van de website en het ontdekken wat de Leistert te bieden heeft, ben ik meer dan ooit overtuigd dat dit de perfecte bestemming is voor mijn volgende reis. De verscheidenheid aan accommodaties, de overvloed aan faciliteiten, de prachtige omgeving en de focus op familievriendelijkheid maken het een ideale keuze. Ik kan niet wachten om mijn tassen te pakken en te genieten van een onvergetelijke vakantie bij de Leistert.

Boek via deze linkjes:

Om het jou makkelijk te maken, hebben wij hieronder een overzichtje gemaakt van al onze favoriete websites waar wij graag boeken of reisartikelen kopen. Gebruik je één van deze linkjes, dan ontvangen wij een kleine vergoeding en het kost jou helemaal niets extra natuurlijk! Jij blij, wij blij 🙂

Buy Me a Coffee at ko-fi.com

Nieuwsgierig naar meer leuke plekjes in Nederland?

Eerder bezocht ik een retraite in Nederland en dat was een verrassend aangenaam verblijf. Je kunt hier naar toe voor ontspanning, maar ook dichter met jezelf in contact te komen. Ergens in Zeeland ligt deze unieke plek verscholen. Met grote dank aan de eigenaren kom je direct bij aankomst in een warm bad terecht. Deze gastvrije mensen hebben hun ziel en zaligheid in deze B&B gelegd. In deze uitgebreide blog over de retraite in Zeeland lees je meer over deze bijzondere plek.

Picture of Reiscoach Renee

Reiscoach Renee

Ik ben dé reiscoach van Aap Noot Reis. Ik regel voor jou een zorgeloze reis, waar je ook heen wilt! Sinds ik jaren geleden het zogenaamde "reisvirus" opgelopen heb, ben ik hartstikke reisverslaafd! Met mijn eindeloze passie voor reizen en alle reiservaringen die ik de afgelopen 10 jaar op heb gedaan, ben ik Aap Noot Reis begonnen. Als reiscoach en reisliefhebber is het mijn doel om anderen te helpen met het voorbereiden/uitzoeken van hun reis, want iedereen verdient een zorgeloze reis.