GETEST!
Drukwerk voor mijn bedrijf

Visitekaartje Aap Noot Reis
Visitekaartje Aap Noot Reis

Lees hier mijn review over Studentendrukwerk.nl

Voor mijn bedrijf moet ik regelmatig het één en ander laten drukken; zoals flyers, visitekaartjes en soms zelf mijn reisgidsen. Hierin staat kwaliteit voorop, maar ik wil natuurlijk ook niet te veel betalen. Tijdens mijn zoektocht naar een drukkerij die bij mijn wensen past, kwam ik studentendrukwerk.nl tegen. Ik mocht flyers laten drukken voor mijn bedrijf en als verrassing ook nog een toffe Hoodie met eigen design. Wat ik vond van het resultaat en of het makkelijk was om alles te laten drukken? Dat lees je in deze review.

Het laten drukken van visitekaartjes

Visitekaartjes lijken misschien wat ouderwets, maar het is nog steeds een hele makkelijke manier om je contactgegevens aan iemand te geven of ergens achter te laten.

Gebruik de Online editor op de website
Het is heel makkelijk om je visitekaartjes te laten drukken. Je hebt twee mogelijkheden om jouw visitekaartjes bij Studentendrukwerk te maken. De eerste is op de website een design creëren met de online editor of je upload jouw direct kant-en-klare design als PDF. De designtool is super handig, als je bijvoorbeeld zelf geen designprogramma hebt of niet goed weet hoe je een visitekaartje moet ontwerpen.

Na het designen of uploaden heb je verschillende keuzes, om jouw visitekaartje helemaal op jouw wensen aan te passen. Kies je formaat, papiersoort, afwerking en of je enkelzijdig of dubbelzijdig fullcolour wilt. Jouw perfecte kaartje is nu klaar en je kan deze laten drukken. Vind je het fijn om je bestand nog even te laten controleren? Dat kan, voor maar €20,- extra wordt jouw bestand voor je gecheckt (let op, dit vertraagd de levertijd).

Heb je jouw bestelling geplaatst dan ontvang je deze al binnen 3 werkdagen! Bestel er een mooi bewaardoosje of visitekaarthouder bij en jij kan gaan starten met het uitdelen van jouw visitekaartjes. 

Het laten drukken van flyers

Met flyers kun je snel een grote doelgroep bereiken! Deel ze uit op een drukke plek, ga deur tot deur of leg ze ergens neer waar mensen deze gemakkelijk kunnen pakken. Voor mijn bedrijf heb ik met veel plezier diverse flyers ontworpen en uitgedeeld. Voor ik mijn flyers kon uitdelen, moesten ze natuurlijk gedrukt worden en gelukkig was dit via studentendrukwerk.nl heel erg makkelijk.

Gebruik de online editor of upload je eigen design
Net als voor een visitekaartje heeft studentendrukwerk ook een online editor voor flyers. Deze tool is handig en biedt veel keuze. Zo kun je gemakkelijk een flyer drukken via studentendrukwerk. Ondanks dat ik zelf al een design had gemaakt, leek het me leuk om me te laten inspireren door de online editor en te kijken wat hier uit zou komen. De online editor is heel gemakkelijk te gebruiken. Je start met het kiezen van je formaat, er zijn 3 mogelijke formaten waar je keuze uit hebt:

  1. A4 flyer formaat: 21 cm x 29,7 cm
  2. A5 flyer formaat: 14,8 cm x 210 cm
  3. A6 flyer formaat: 10,5 cm x 14,8 cm

Nadat je het formaat hebt gekozen, kan je gaan ontwerpen met de online editor. Kies een blanco project of laat je inspireren door voorgestelde designs. De voorgestelde designs pasten niet bij mijn wensen, dus heb ik een blanco project gekozen. Vervolgens kun je alles personaliseren en naar eigen wens je flyer ontwerpen. Kies een achtergrond kleur of een patroon, laad teksten in, gebruik decoraties en je kan je eigen afbeeldingen uploaden. 

Voeg een QR code toe
Wat ik heel tof vind aan de online editor is dat je ook een QR code kan toevoegen! Je kiest de QR code en koppelt jouw belangrijkste webpagina hieraan, wanneer mensen dan jouw QR code scannen komen ze direct op jouw website terecht!

Drukwerk op een Hoodie

Samen met Studentendrukwerk heb ik een Hoodie weggegeven via Instagram! Ik mocht een eigen ontwerp maken en deze is gedrukt op een trui. Op de website kun je naast allerlei document ook textiel laten drukken, zoals truien, T-shirts en katoenen tasjes.

Voor het drukwerk op een hoodie is geen online editor beschikbaar, maar je kunt wel kiezen uit een selectie afbeeldingen met diverse thema’s zoals verjaardag, reizen, ouderschap en namen. De instructies, benodigde afmetingen en specificaties van de trui staan allemaal op dezelfde pagina beschreven.  

Is studentendrukwerk een aanrader of niet?

De website is super makkelijk te gebruiken, kom je ergens niet uit dan kun je direct contact opnemen met studentendrukwerk.nl en helpt de klantenservice je verder. Ik kon in eerste instantie flyers niet tussen de drukmogelijkheden vinden, maar toen ik “flyer” intypte in de zoekbalk, kreeg ik direct wat ik zocht. Je kan diverse soorten drukwerk laten uitvoeren, zoals kleding & textiel, documenten, wanddecoratie, foto’s, cadeaus, schoolartikelen en nog veel meer. 

Studentendrukwerk zorgt voor een snelle levering, kwaliteit en de website is gebruiksvriendelijk. Ik ben erg tevreden over mijn drukwerk en raad deze website aan.

Druk jouw Aap Noot Reisgids met korting bij studentendrukwerk

Vanaf nu kun je ook je reisgidsen laten drukken bij studentendrukwerk.nl met korting! Koop één van de reisgidsen van Aap Noot Reis en ontvang in de bevestiging een kortingscode om van jouw E-book een echte reisgids te maken. Bekijk hier alle reisgidsen van Aap Noot Reis.

Nieuwsgierig naar de reisgidsen van Aap Noot Reis?

Op deze website vind je natuurlijk ontzettend veel reistips en sta ik (Renee) voor je klaar om je te helpen met al jouw reisvragen. Om jouw reizen nog leuker en makkelijker te maken, heb ik een aantal complete reisgidsen geschreven! Deze staan vol met tips, mooie accommodaties, routes, leuke restaurantjes en nog veel meer. De reisgidsen kun je direct via de website kopen en downloaden op je telefoon, laptop of tablet. Zo heb je alle tips altijd bij de hand tijdens jouw reis! Staat jouw bestemming er (nog) niet tussen? Vraag dan een persoonlijke reisgids bij mij aan en ik schrijf er eentje voor jouw bestemming.

Picture of Reiscoach Renee

Reiscoach Renee

Ik ben dé reiscoach van Aap Noot Reis. Ik regel voor jou een zorgeloze reis, waar je ook heen wilt! Sinds ik jaren geleden het zogenaamde "reisvirus" opgelopen heb, ben ik hartstikke reisverslaafd! Met mijn eindeloze passie voor reizen en alle reiservaringen die ik de afgelopen 10 jaar op heb gedaan, ben ik Aap Noot Reis begonnen. Als reiscoach en reisliefhebber is het mijn doel om anderen te helpen met het voorbereiden/uitzoeken van hun reis, want iedereen verdient een zorgeloze reis.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *