Persoonlijk reisadvies
Persoonlijk contact vind ik belangrijk. Het is tenslotte jouw reis, dus jouw wensen staan voorop. Kies jij voor persoonlijk reisadvies? Dan ontvang je jouw reisplan binnen twee weken.
Meer weten?
Passie & ervaring
Ik heb 10 jaar reiservaring, eindeloze reislust en een grote passie voor reizen. Uitgebreide landen-kennis binnen en buiten Europa en heel veel reistips om het reizen nog leuker en makkelijker te maken.
Meer weten?
Eerlijk reisadvies
Mijn tips en adviezen in jouw persoonlijke reisadvies pas ik volledig aan op jouw wensen. Denk ik dat je iets beter niet kan doen? Dan zeg ik dat ook.
Meer weten?
Wereldwijd
Van kamperen in de Ardennen tot complete wereldreis, waar je ook heen wilt.. Ik help je graag op weg met een persoonlijk reisplan!
Meer weten?
Previous
Next

Persoonlijk reisadvies

Je wilt graag op reis maar je hebt geen tijd of zin om een route uit te stippelen, accommodaties te zoeken en vliegtickets te vergelijken. Of misschien vind je het juist lastig om keuzes te maken omdat er zoveel opties zijn. Kortom, een reis plannen levert je meer stress en frustraties op dan voorpret.

Haal je handen uit je haar, haal diep adem en ontspan.

Ik ga je helpen! De tijd van gefrustreerd je laptop dichtklappen zonder resultaat is voorbij! Geen standaard pakketreis meer, omdat de moed je in de schoenen is gezakt. Wij gaan samen in gesprek om te kijken wat jouw wensen zijn en op basis van wat jij wilt stel ik een persoonlijk reisadvies samen. 
Jij verdient een zorgeloze en onvergetelijke reis.

Waar wil jij naar toe?

Persoonlijk reisadvies is voor jou, als:

Ik kan je helpen, omdat:

Jouw reisplan in 6 stappen

Stap 1:
Invullen contactformulier

In het contactformulier doe je een (vrijblijvende) aanvraag voor jouw persoonlijke reisplan. Hier kun je aangeven wat jouw wensen zijn en waar je hulp bij kunt gebruiken. Nu heb ik vast een beeld van jouw ideale reis.

Stap 2:
Vragenlijst

Nadat ik jouw aanvraag binnen heb gekregen, stuur ik je eerst een vragenlijst. Ik wil graag een compleet beeld hebben van wat jij wilt, zodat het reisplan ook écht bij jou past.

Stap 3:
Voorstel

Ik ga aan de slag met een reisvoorstel, dat de basis gaat vormen van jouw reisplan. Hierin staat een overzicht van wat er in jouw persoonlijke reisadvies komt en het kostenplaatje (factuur).

Stap 4:
Betaling

Ben je tevreden met het voorstel, dan ga ik direct voor je aan de slag zodra de factuur is voldaan. Ik maak gebruik van vooruitbetaling. Betalen aan Aap Noot Reis is veilig via een overboeking of betaallink.

Stap 5:
Jouw reisplan

Binnen 14 dagen ontvang jij jouw persoonlijke reisadvies per mail in PDF formaat. Eventuele gewenste aanpassingen zijn mogelijk in overleg.

Stap 6:
Boeken

Yes! Je reisadvies is af en je staat te popelen om op reis te gaan. Boeken gaat heel eenvoudig via de linkjes in jouw reisplan. Je komt direct op de juiste pagina, alleen nog even de juiste datum invullen en controleren.
0b1d89ce-fcf6-4d06-839b-890882ff96c0

Goed om te weten

Waar mag ik je mee helpen? Neem vrijblijvend contact met mij op.

Contact opnemen