Zorgeloos
op reis
Dat is op reis met Aap Noot reis en meer!

Waar mag ik je mee helpen?

Boek een unieke rondreis met een stapel tips.

Gegarandeerd antwoord op jouw vragen

Completer ga je een reisgids niet vinden!

Persoonlijk reisplan

Jij komt er niet aan toe om jouw vakantie/reis uit te zoeken, dus om jouw de tijd en moeite of stress te besparen doe ik het al uitzoekwerk voor je! Jij geeft je wensen aan en ik ga aan de slag, van complete routes tot accommodaties en meer. Een zorgeloze reis in je mailbox in slechts 5 stappen, lees hier meer!

Losse diensten

Ook voor het kleinere uitzoekwerk kan je bij me terecht, zoals het uitzoeken van voordelige vliegtickets of unieke accommodaties. Deze diensten kun je los aanvragen of combineren als aanvulling op een reisplan. Waar je ook hulp bij nodig hebt, ik denk met je mee en zorg voor reisadvies dat bij jouw wensen past!

1:1 Reiscoaching

Hoe langer je zoekt, hoe meer vragen erbij komen! Herken je dit? Het internet staat vol met goede tips, reisblogs en handige informatie.. maar juist door al die info kan je overweldigd raken en door de bomen het bos niet meer zien!

Reispraatje

Daarom hou ik van reispraatjes! Of je nu wilt sparren over jouw volgende vakantiebestemming, op wereldreis wilt, vragen hebt over visa, veiligheid, reisverzekeringen of ook reiscoach wilt worden.. Ik help je gegarandeerd op weg. Eerlijk advies waar je écht iets aan hebt! 

“Een compleet reisplan heeft me zoveel voorpret opgeleverd, in plaats van de gebruikelijke vakantiestress”

– Familie Houben

Digitale reisgidsen

Niets leuker dan inspiratie opdoen voor je volgende vakantie/reisbestemming toch? Met de complete reisgidsen van Aap Noot Reis kom je helemaal in de stemming. In de digitale reisgidsen staan complete routes, accommodaties, wat te zien & doen, eten & drinken en nog veel meer.  Direct na betaling in je mailbox!

Koop hier jouw reisgids:

Mini Gids

NIEUW! Staat jouw bestemming er nog niet tussen? Ik maak graag een persoonlijke Mini Gids voor jouw vakantie/reisbestemming! Lees er hier alles over.

"Jouw wensen + mijn uitzoektalent
= Zorgeloos op reis"

Reiscoach Renee Profielfoto

Waarom ik jou kan helpen?

Als reiscoach help ik jou met de voorbereiding van jouw reis(plannen). Simpel gezegd: jij geeft jouw wensen aan en kan dan lekker achterover gaan zitten, terwijl ik uitzoek wat jij maar uitgezocht wilt hebben. Met mijn succesformule ga jij gegarandeerd zorgeloos op reis. 

Dit is iets voor jou want:

Contact opnemen

Waar mag ik je mee helpen? Neem vrijblijvend contact met mij op.

LUISTER NAAR AAP NOOT REISVERHALEN DE PODCAST

Maak je klaar voor een nieuwe podcastverslaving –  In deze podcast interview ik reizigers over hun belevingen. Van gevaarlijke situaties tot grote blunders en van ziek worden op reis tot bijzondere ontmoetingen. Elke aflevering neemt een reiziger je mee op avontuur.