Persoonlijk reisadvies
Persoonlijk contact vind ik belangrijk. Het is tenslotte jouw reis, dus jouw wensen staan voorop. Kies jij voor persoonlijk reisadvies? Dan ontvang je jouw reisplan binnen twee weken.
Meer weten?
Passie & ervaring
Ik heb 10 jaar reiservaring, eindeloze reislust en een grote passie voor reizen. Uitgebreide landen-kennis binnen en buiten Europa en heel veel reistips om het reizen nog leuker en makkelijker te maken.
Meer weten?
Eerlijk reisadvies
Mijn tips en adviezen in jouw persoonlijke reisadvies pas ik volledig aan op jouw wensen. Denk ik dat je iets beter niet kan doen? Dan zeg ik dat ook.
Meer weten?
Wereldwijd
Van kamperen in de Ardennen tot een complete wereldreis, waar je ook heen wilt.. Ik help je graag op weg met een persoonlijk reisplan!
Meer weten?
Previous
Next

“Super snel & super easy! She made my (holi)day”

– ESTHER

Wat is een reisplan? En waarom is dit iets voor jou?

Je wilt graag op reis maar je hebt geen tijd of zin om een route uit te stippelen, accommodaties te zoeken en vliegtickets te vergelijken. Of misschien vind je het juist lastig om keuzes te maken omdat er zoveel opties zijn. Kortom, een reis plannen levert je meer stress en frustraties op dan voorpret.

Haal je handen uit je haar, haal diep adem en ontspan.. IK KAN JE HELPEN!

Jouw reisplan in 4 stappen:

 • 1. Neem contact op

  Neem contact op via mijn contactpagina en laat me weten wat jouw reiswensen zijn en waar ik je mee mag helpen.

 • 2. Vul de vragenlijst in

  Zodra ik jouw mail heb ontvangen, krijg je van mij zo snel mogelijk reactie en stuur ik je mijn vragenlijst. Dankzij een uitgebreide vragenlijst krijg ik een goed beeld van jouw wensen, hier pas ik mijn advies op aan.

 • 3. Krijg jouw voorstel

  De antwoorden zijn binnen, ik weet wat jij wilt. Op basis van al deze informatie maak ik een voorstel voor jouw definitieve reisplan. Hierin vind je een overzicht van jouw wensen, alles wat we besproken hebben, het kostenplaatje en wat je van jouw reisplan kan verwachten.

 • 3. Akkoord & betalen

  Tevreden met jouw voorstel? Dan geef je mij akkoord en betaal je de factuur. Ik werk met vooruit betalen, zodra de betaling binnen is ontvang je binnen twee weken jouw reisplan. Nu gaat de voorpret al beginnen!

 • 4. Jouw Reisplan

  Jouw reisplan is af, je ontvangt van mij een PDF per mail met alles wat je nodig hebt voor jouw reis. Jouw reisplan staat vol toffe tips, geweldige highlights & hidden gems. Natuurlijk helemaal aangepast op jouw reiswensen. Het enige wat jij nog hoeft te doen is alles boeken. Dit doe je via linkjes in jouw reisplan bij derde partijen of met één druk op de knop bij mijn partner. Heb je nog vragen of lukt er iets niet? Ik sta voor je klaar! Ook tijdens jouw reis.

Waarom kiezen voor mij als reiscoach?

Omdat jij wel iets beters te doen hebt dan reisblogs af te speuren en vervolgens te eindigen met een nóg meer keuzestress dan je daarvoor al had. Je wilt geen standaardpakketten (meer), maar een unieke reis met alle keuze vrijheid. Jij verdient een zorgeloze reis!

Reviews:

Johan" Fijn om er geen omkijken naar te hebben"
Lees verder
Geen standaard pakket, maar maatwerk! Renee heeft ons goed geholpen met onze reis naar Kroatië. We hebben op basis van haar aanbod een combinatie gemaakt van een basis reisplan met aanvullend losse diensten. Fijn om er geen omkijken naar te hebben en geen urenlang zoekwerk te hoeven verrichten. Bedankt Renee!
Louisanne"Een reis door Madeira had ik zelf zeker niet bedacht"
Lees verder
Ik wist nog niet precies waar ik heen wilde, maar aan de hand van wat ik graag doe op vakantie heeft Renee met me meegedacht en kwamen we tot een top bestemming! Een reis door Madeira had ik zelf zeker niet bedacht, maar het was absolute one of a kind!
Mark & Nikki"Met een gerust hart op reis"
Lees verder
Wat wij wilden stond niet op de website, maar bij Aap Noot Reis is echt bijna alles mogelijk. Renee denkt met je mee en zo konden we met een gerust hart op reis. We gingen voor het eerst buiten Europa reizen en dat vonden we best spannen, daarom wilden we graag iemand waar we ook onderweg bij terecht konden met onze vragen. We mochten contact opnemen met Renee tijdens de reis om onze vragen te stellen en boekten later nog wat losse diensten bij zoals een camper huur en hulp bij het uitzoeken van een visum. De communicatie was top en ondanks dat Renee zelf ook op reis is reageerde ze toch heel snel.
Layla"De investering helemaal waard"
Lees verder
Wat ik zo top vind aan dit concept is dat je wel alle hulp krijgt waardoor al die irritante vakantiestress totaal van mijn schouders valt, maar je behoud wel de vrijheid om zelf te bepalen wat en wanneer je boekt. De investering helemaal waard en ik kom zeker terug. Super!
Esther"Super snel en easy"
Lees verder
Renee heeft ervoor gezorgd dat ik van mijn vakantie kon genieten en niet bezig hoefde te zijn met mijn volgende verblijf, hoe ik daar ging komen en alle stress die daarbij kwam kijken! Ze heeft me super snel een voorstel gestuurd, waar al mijn wensen in terugkwamen en het was daarna super easy om zelf alles te boeken. Dankjewel Renee! You made my (holi)day ❤️
Previous
Next
Praag, Tsjechië

De KLEINE letters, goed om te weten dus!

Aap Noot Reis is volledig onafhankelijk. Dit betekent dat ik niet vastzit aan standaard pakketten, maar dus ook dat je niet bij mij boekt. Een reisplan bestaat uit advies, tips & suggesties. Het échte uitzoekwerk dus! Jij boekt zelf via de linkjes in jouw persoonlijke reisplan of met één druk op de knop via mijn partner. 

Waar mag ik je mee helpen? Neem vrijblijvend contact met mij op.

Contact opnemen