Reiscoach Academy
Jouw droombaan op jouw voorwaarden
Reiscoach Academy
Leer alles wat je moet weten
Reiscoach Academy
Overal ter wereld kunnen werken
Reiscoach Academy
Verdien commissie met jouw boekingen
Previous
Next

“Renee is heel enthousiast en heeft mij super veel waardevolle tips gegeven voor mijn eerste gesprekken met klanten.”

– SEYAMAILA

Van je hobby je werk maken, start direct als Reiscoach

Je bent gek op reizen, hebt een talent voor uitzoekwerk en jij wordt blij van mensen helpen met hun reisplannen. 

Jij wilt werken in de reiswereld, maar dan wel op jouw voorwaarden! Start vandaag nog met mijn coachingstraject Reiscoach Academy, want alleen zo blijf jij 100% onafhankelijk. Je bepaalt zelf hoe, hoeveel, waar en wanneer je werkt. Het is tenslotte jouw bedrijf. 

Geen idee waar je moet beginnen? Logisch! Daarom begeleid ik je met de Reiscoach Academy stap voor stap naar jouw droombaan als Reiscoach. 

Toen ik zelf als Reiscoach begon liep ik tegen van alles en nog wat aan. Er kwam zoveel meer bij kijken dan ik dacht én ik wist al gauw niet meer waar ik moest beginnen. Na dik een jaar aanrommelen, begon het eindelijk ergens op te lijken… En nu moet ik mezelf regelmatig even knijpen, ik heb van mijn hobby mijn werk gemaakt en kan ik overal ter wereld werken!   Dat leerproces en alle kennis die ik nu heb geef ik graag aan jou door.  

Ik gun jou ook de leukste job ter wereld!

Werken waar en wanneer je wilt en zelf bepalen hoe je dit doet.

Start nu met de allerleukste
job ter wereld!

Boekingen doen als een échte reisorganisatie

Jouw bedrijf, dus op jouw voorwaarden. 

De voordelen van Reiscoach Academy

Je droomt van een job in de reiswereld! Je wilt als zelfstandig reisadviseur aan de slag en mensen écht helpen met hun reisplannen. Je weet niet waar je moet beginnen, je raakt overweldigd, je mist focus en ondanks dat je heel erg je best doet kom je maar niet vooruit.
Dit is wat je nodig hebt:

Voor wie is de Reiscoach Academy en waarom?

In jouw omgeving vraagt iedereen jou om reistips! Je weet altijd de beste vliegtickets en de mooiste plekjes op reis te vinden. Je wilt graag overal ter wereld kunnen werken, je eigen tijd indelen en zelf bepalen wat je verdient en hoe je dit doet. En dat allemaal terwijl je doet wat je leuk vindt. Geen ervaring? Geen probleem! 

Als Reiscoach (zelfstandig reisadviseur) doe jij het uitzoekwerk voor jouw klanten, volledig op jouw voorwaarden. Je krijgt van mij alle handvaten, zodat je precies weet hoe je moet beginnen en waarmee je aan de slag kunt. Ook krijg toegang tot een boekingssysteem, zodat je de reizen ook écht kunt boeken. Vragen, twijfel of je loopt vast? Daar ben ik voor!

Jij hoeft het wiel niet meer uit te vinden, alleen nog maar van je hobby je werk te maken en ik help je daar graag bij.

Kies hier het traject dat bij jou past

1:1 Coachingstraject

3 maanden
499,- exclusief btw
 • 6 (online) coachingsgesprekken (1 uur per gesprek)
 • Handvaten en begeleiding om Reiscoach te worden
 • Jouw ideale klant, jouw aanbod en zichtbaarheid
 • Doelen stellen, stappen maken, een stok achter de deur
 • Vragen stellen en feedback krijgen
 • Toegang tot een boekingssysteem

1:1 Coachingstraject

6 maanden
975,- exclusief btw
 • 12 (online) coachingsgesprekken (1 uur per gesprek)
 • Handvaten en begeleiding om Reiscoach te worden
 • Jouw ideale klant, jouw aanbod en zichtbaarheid ​
 • Doelen stellen, stappen maken, een stok achter de deur​
 • Vragen stellen en feedback krijgen
 • Toegang tot een boekingssysteem​
 • Verschillende verdienmodellen
 • Passief inkomen genereren
 • Verkooptechnieken

Hoe ga ik jou helpen?

Profielfoto Reiscoach Renee

Reiscoach Renee

Laat je begeleiden door een ervaringsdeskundige! Ik leer je alles wat je moet weten om Reiscoach te worden. Hoe weet ik dit allemaal? Ik heb zelf alles van A tot Z uitgevogeld en van mijn hobby mijn werk gemaakt. Dit gun ik jou ook. Samen kijken we naar jouw ideale klant, zorgen we voor een passend aanbod en welke prijzen je daarvoor kunt vragen. Daarnaast werken we aan jouw zichtbaarheid, zodat jij weet hoe je jouw ideale klant kan gaan vinden.

Elke twee weken plannen we een coachingssessie in waarbij we in jouw vraagstukken duiken. Waar loop je tegenaan, welke stappen wil je zetten en hoe doe je dit? Je hebt geen ervaring als reisadviseur nodig en ook geen kennis van ondernemen, daar kan ik je namelijk allemaal mee helpen. Tijdens dit traject ga je écht stappen zetten en krijg je feedback waar je van groeit. Loop je vast of heb je vragen? Ik sta voor je klaar! Via Whatsapp en e-mail ben ik bereikbaar, tijdens het gehele traject van 3 of 6 maanden. 

Ben jij er klaar voor om een echte reiscoach te worden?
Stop met uitstellen en zet de eerste stap om jouw droombaan werkelijkheid te maken.

Om jouw droombaan te bereiken, stellen we doelen op en maken we een concreet stappenplan. Ik zorg ervoor dat je niet overweldigd raakt en geef je sturing en feedback.

Dankzij mijn eigen praktijkervaring en alle kennis die ik heb opgedaan, kan ik jou helpen met praktische tips. Zo kan je echt stappen maken en mij om feedback vragen.

Maak gebruik van een uitgebreid boekingssysteem  waarin je reizen kunt samenstellen. Jouw klanten boeken met één druk op de knop en jij verdient commissie.

Reviews:

Amy"Ze is erg open en helpt je echt vooruit."
Lees verder
Ik heb een gezellig en informatief gesprek gehad met Renee. Ze is erg open en helpt je echt vooruit. Ze denkt goed met je mee, echt een top gesprek.
Seyamaila"Gezellig, maar vooral leerzaam"
Lees verder
Vandaag heb ik een gezellig 1:1 gesprek gehad met Renee over haar werk als reiscoach, aangezien ik een collega van haar ben. Renee is heel enthousiast en heeft mij super veel waardevolle tips gegeven voor mijn eerste gesprekken met klanten. Ook haar eerste gesprekken gingen niet helemaal zoals ze had gepland, dus dat was goed om te weten 😉 Daarnaast hebben we het ook gehad over mijn aankomende backpack avontuur en dat we allebei niet te veel kleding mee moeten nemen, wat erg lastig voor ons allebei is. Ik had zo nog een uur met haar kunnen kletsen over onze business, reizen en al haar ervaringen. Al met al, was het een gezellig, maar vooral leerzaam gesprek waar ik met een goed gevoel op terugkijk!
Melissa"Al mijn vragen zijn beantwoord"
Lees verder
Renee haar enthousiasme werkt aanstekelijk. Ze heeft mij veel informatie gegeven en al mijn vragen beantwoord. Ze heeft veel kennis , bovendien is het super leuk om mijn passie voor reizen met haar te delen.
Previous
Next

Weten of het klikt? Neem contact met mij op, dan plannen we een kennismakingsgesprek.