Reiscoach Academy
Jouw droombaan op jouw voorwaarden
Reiscoach Academy
Leer alles wat je moet weten
Reiscoach Academy
Overal ter wereld kunnen werken
Reiscoach Academy
Verdien commissie met jouw boekingen
Previous slide
Next slide

Al 13 startende reiscoaches, zonder ervaring gingen je voor!

Van je hobby je werk maken, start direct als Reiscoach

Je bent gek op reizen, hebt een talent voor uitzoekwerk en jij wordt blij van mensen helpen met hun reisplannen. 

Jij wilt werken in de reiswereld, maar dan wel op jouw voorwaarden! Start vandaag nog met mijn coachingstraject Reiscoach Academy, want alleen zo blijf jij 100% onafhankelijk. Je bepaalt zelf hoe, hoeveel, waar en wanneer je werkt. Het is tenslotte jouw bedrijf. 

Geen idee waar je moet beginnen? Logisch! Daarom begeleid ik je met de Reiscoach Academy stap voor stap naar jouw droombaan als Reiscoach. 

Toen ik zelf als Reiscoach begon liep ik tegen van alles en nog wat aan. Er kwam zoveel meer bij kijken dan ik dacht én ik wist al gauw niet meer waar ik moest beginnen. Na dik een jaar aanrommelen, begon het eindelijk ergens op te lijken… En nu moet ik mezelf regelmatig even knijpen, ik heb van mijn hobby mijn werk gemaakt en kan ik overal ter wereld werken!   Dat leerproces en alle kennis die ik nu heb geef ik graag aan jou door.  

Ik gun jou ook de leukste job ter wereld!

Werken waar en wanneer je wilt en zelf bepalen hoe je dit doet.

Start nu met de allerleukste
job ter wereld!

Boekingen doen als een échte reisorganisatie

Jouw bedrijf, dus op jouw voorwaarden. 

De voordelen van Reiscoach Academy

Je droomt van een job in de reiswereld! Je wilt als zelfstandig reisadviseur aan de slag en mensen écht helpen met hun reisplannen. Je weet niet waar je moet beginnen, je raakt overweldigd, je mist focus en ondanks dat je heel erg je best doet kom je maar niet vooruit.
Dit is wat je nodig hebt:

Voor wie is de Reiscoach Academy en waarom?

In jouw omgeving vraagt iedereen jou om reistips! Je weet altijd de beste vliegtickets en de mooiste plekjes op reis te vinden. Je wilt graag overal ter wereld kunnen werken, je eigen tijd indelen en zelf bepalen wat je verdient en hoe je dit doet. En dat allemaal terwijl je doet wat je leuk vindt. Geen ervaring? Geen probleem! 

Als Reiscoach (zelfstandig reisadviseur) doe jij het uitzoekwerk voor jouw klanten, volledig op jouw voorwaarden. Je krijgt van mij alle handvaten, zodat je precies weet hoe je moet beginnen en waarmee je aan de slag kunt. Ook krijg toegang tot een boekingssysteem, zodat je de reizen ook écht kunt boeken. Vragen, twijfel of je loopt vast? Daar ben ik voor!

Jij hoeft het wiel niet meer uit te vinden, alleen nog maar van je hobby je werk te maken en ik help je daar graag bij.

Kies hier het traject dat bij jou past

Pijl

1:1 Coachingstraject

3 maanden
1195,- exclusief btw
 • 6 (online) coachingsgesprekken (1 uur per gesprek)
 • Handvaten en begeleiding om Reiscoach te worden
 • Jouw ideale klant, jouw aanbod en zichtbaarheid
 • Doelen stellen, stappen maken, een stok achter de deur
 • Vragen stellen en feedback krijgen
 • Toegang tot een boekingssysteem

1:1 Coachingstraject

6 maanden
1975,- exclusief btw
 • 12 (online) coachingsgesprekken (1 uur per gesprek)
 • Handvaten en begeleiding om Reiscoach te worden
 • Jouw ideale klant, jouw aanbod en zichtbaarheid ​
 • Doelen stellen, stappen maken, een stok achter de deur​
 • Vragen stellen en feedback krijgen
 • Toegang tot een boekingssysteem​
 • Verschillende verdienmodellen
 • Passief inkomen genereren
 • Verkooptechnieken
Review Reiscoach Academy
Deelnemer Reiscoach Academy

"Ik raad het coaching traject van Renee ten zeerste aan voor iedereen die iets meer wil doen met zijn passie voor reizen!"

Mijn passie heeft altijd al bij het reizen gelegen en het speelde al een tijdje in mijn hoofd dat ik er wat meer mee wilde doen, al wist ik niet goed wat. Dit veranderde toen ik Renee en Aap Noot Reis ontdekte! Het idee van een reiscoach leek me een geweldige manier om mijn reiservaringen met andere te delen alsook mijn (mogelijk vreemd voor anderen) genot in het opzoeken en plannen van reizen. 

– Britt Slegers 

Ik volgde het 3-maanden reiscoach traject bij Renee met de hoop de nodige tools – en moed – te verzamelen om zelf te kunnen opstarten als reiscoach. Dit en nog veel meer heb ik er zeker uit gehaald. In onze 2-wekelijkse calls definieerde we samen wie mijn doelpubliek was, waar mijn sterktes en zwaktes lagen en hoe deze verder uit te spelen naar mijn publiek toe. Daarnaast keken we ook naar hoe ik best mijn publiek kon benaderen en wat mijn aanbod zou zijn. Vooral het laatste heeft Renee me erg mee geholpen, waar mijn ambities mogelijks wat breed lagen hielp ze me steeds dingen realistisch te houden voor mezelf en waar er mogelijks nog opportuniteiten lagen voor mij.
 
Aan het einde van elke sessie kreeg ik telkens wat huiswerk om zo aan het einde van het traject live te kunnen gaan mijn met eigen reiscoaching platform. Dit hielp me niet alleen on-track te blijven, maar ook stil te staan en verder na te denken over mijn visie en invulling van wat ik te bieden heb als reiscoach, want dit is namelijk anders voor iedereen!
Deelnemer Reiscoach Academy

"Word jij enthousiast van reizen, alle voorbereidingen die hierbij komen kijken en wil je andere mensen hier ook blij mee maken? Met het coachingstraject van Renee krijg jij de mogelijkheid om jouw droom waar te maken en dat raad ik je zeker aan!"

Van jongs af aan heb ik al een grote passie voor reizen. Urenlang het internet afstruinen om de tofste plekken te ontdekken en vooral ook gelijkgestemden volgen op Instagram. Om deze reden volgde ik ook Renee met haar account Aap Noot Reis. Toen zij aankondigde dat ze ging starten met Reiscoach Academy was ik direct enthousiast. Ik wist al langere tijd dat ik zelf iets met mijn passie voor reizen wilde gaan doen, maar was bang voor de sprong in het diepe. Hoe start je hiermee en waar moet je wel niet allemaal aan denken?

– Vera Jansen ‘De Reisatlas’

Na een heel leuk kennismakingsgesprek met Renee was mijn angst voor een sprong in het diepe verdwenen en wilde ik er helemaal voor gaan! Ik koos voor het 1:1 coachingstraject van 6 maanden en dat was zeker geen verkeerde keuze. Dit was een hele leuke periode, maar daarnaast heb ik ook enorm veel geleerd. We behandelden iedere twee weken een onderwerp waar ik vervolgens zelf mee aan de slag kon, om dit na twee weken weer te bespreken en door te nemen met Renee. Deze vorm van coaching diende voor mij ook echt als stok achter de deur, waardoor ik in een korte tijd veel heb weten te bereiken. Als je een keer ergens niet uitkomt of niet tevreden over bent weet Renee je met haar enthousiasme toch altijd weer goed op weg te helpen. Dit zorgde er ook voor dat ik na iedere sessie nóg meer zin had om verder aan de slag te gaan.

Nu mijn coachingstraject is afgerond kan ik wel zeggen dat ik trots ben op wat ik in deze zes maanden bereikt heb en kan ik dit ook zeker verder uitbouwen met alle waardevolle informatie die ik tijdens de sessies van Renee heb gekregen!  

Hoe ga ik jou helpen?

Profielfoto Reiscoach Renee

Reiscoach Renee

Laat je begeleiden door een ervaringsdeskundige! Ik leer je alles wat je moet weten om Reiscoach te worden. Hoe weet ik dit allemaal? Ik heb zelf alles van A tot Z uitgevogeld en van mijn hobby mijn werk gemaakt. Dit gun ik jou ook. Samen kijken we naar jouw ideale klant, zorgen we voor een passend aanbod en welke prijzen je daarvoor kunt vragen. Daarnaast werken we aan jouw zichtbaarheid, zodat jij weet hoe je jouw ideale klant kan gaan vinden.

Elke twee weken plannen we een coachingssessie in waarbij we in jouw vraagstukken duiken. Waar loop je tegenaan, welke stappen wil je zetten en hoe doe je dit? Je hebt geen ervaring als reisadviseur nodig en ook geen kennis van ondernemen, daar kan ik je namelijk allemaal mee helpen. Tijdens dit traject ga je écht stappen zetten en krijg je feedback waar je van groeit. Loop je vast of heb je vragen? Ik sta voor je klaar! Via Whatsapp en e-mail ben ik bereikbaar, tijdens het gehele traject van 3 of 6 maanden. 

Ben jij er klaar voor om een echte reiscoach te worden?
Stop met uitstellen en zet de eerste stap om jouw droombaan werkelijkheid te maken.

Om jouw droombaan te bereiken, stellen we doelen op en maken we een concreet stappenplan. Ik zorg ervoor dat je niet overweldigd raakt en geef je sturing en feedback.

Dankzij mijn eigen praktijkervaring en alle kennis die ik heb opgedaan, kan ik jou helpen met praktische tips. Zo kan je echt stappen maken en mij om feedback vragen.

Maak gebruik van een uitgebreid boekingssysteem  waarin je reizen kunt samenstellen. Jouw klanten boeken met één druk op de knop en jij verdient commissie.

Weten of het klikt? Neem contact met mij op, dan plannen we een kennismakingsgesprek.