Reiscoach Academy
Jouw droombaan op jouw voorwaarden
Reiscoach Academy
Leer alles wat je moet weten
Reiscoach Academy
Overal ter wereld kunnen werken
Reiscoach Academy
Verdien commissie met jouw boekingen
Previous slide
Next slide

Al 15 startende reiscoaches, zonder ervaring gingen je voor!

Van je hobby je werk maken, start direct als Reiscoach

Je bent gek op reizen, hebt een talent voor uitzoekwerk en jij wordt blij van mensen helpen met hun reisplannen. 

Jij wilt werken in de reiswereld, maar dan wel op jouw voorwaarden! Start vandaag nog met mijn coachingstraject Reiscoach Academy, want alleen zo blijf jij 100% onafhankelijk. Je bepaalt zelf hoe, hoeveel, waar en wanneer je werkt. Het is tenslotte jouw bedrijf. 

Geen idee waar je moet beginnen? Logisch! Daarom begeleid ik je met de Reiscoach Academy stap voor stap naar jouw droombaan als Reiscoach. 

Toen ik zelf als Reiscoach begon liep ik tegen van alles en nog wat aan. Er kwam zoveel meer bij kijken dan ik dacht én ik wist al gauw niet meer waar ik moest beginnen. Na dik een jaar aanrommelen, begon het eindelijk ergens op te lijken… En nu moet ik mezelf regelmatig even knijpen, ik heb van mijn hobby mijn werk gemaakt en kan ik overal ter wereld werken!   Dat leerproces en alle kennis die ik nu heb geef ik graag aan jou door.  

Ik gun jou ook de leukste job ter wereld!

Werken waar en wanneer je wilt en zelf bepalen hoe je dit doet.

Start nu met de allerleukste
job ter wereld!

Boekingen doen als een échte reisorganisatie

Jouw bedrijf, dus op jouw voorwaarden. 

De voordelen van Reiscoach Academy

Je droomt van een job in de reiswereld! Je wilt als zelfstandig reisadviseur aan de slag en mensen écht helpen met hun reisplannen. Je weet niet waar je moet beginnen, je raakt overweldigd, je mist focus en ondanks dat je heel erg je best doet kom je maar niet vooruit.
Dit is wat je nodig hebt:

Voor wie is de Reiscoach Academy en waarom?

In jouw omgeving vraagt iedereen jou om reistips! Je weet altijd de beste vliegtickets en de mooiste plekjes op reis te vinden. Je wilt graag overal ter wereld kunnen werken, je eigen tijd indelen en zelf bepalen wat je verdient en hoe je dit doet. En dat allemaal terwijl je doet wat je leuk vindt. Geen ervaring? Geen probleem! 

Als Reiscoach (zelfstandig reisadviseur) doe jij het uitzoekwerk voor jouw klanten, volledig op jouw voorwaarden. Je krijgt van mij alle handvaten, zodat je precies weet hoe je moet beginnen en waarmee je aan de slag kunt. Ook krijg toegang tot een boekingssysteem, zodat je de reizen ook écht kunt boeken. Vragen, twijfel of je loopt vast? Daar ben ik voor!

Jij hoeft het wiel niet meer uit te vinden, alleen nog maar van je hobby je werk te maken en ik help je daar graag bij.

Stap voor stap naar jouw actieplan:

Pijl

1:1 Coachingstraject

6 maanden
1475,- exclusief btw
  • 10 (online) coachingsgesprekken
  • Handvaten en begeleiding om Reiscoach te worden
  • Jouw ideale klant, jouw aanbod en zichtbaarheid ​
  • Doelen stellen, stappen maken, een stok achter de deur​
  • Tussendoor vragen stellen en feedback krijgen
  • Toegang tot een boekingssysteem​
  • Verdien comissie met jouw boekingen
  • Verschillende verdienmodellen
  • Passief inkomen genereren
  • Verkooptechnieken
Review Reiscoach Academy
Deelnemer Reiscoach Academy

"Toen ik erachter kwam dat er een Reiscoach Academy bestond aarzelde ik geen moment. Ik heb gekozen voor een 1:1 coachingstraject van 6 maanden en dat is mij enorm goed bevallen. 

Na een jaar gereisd te hebben en weer een tijd op Nederlandse bodem te zijn wilde ik mijn idee van 2020 als Reiscoach / Reisplanner nieuw leven inblazen. Renee was mij voor gegaan en toen zij op mijn pad kwam was ik overtuigd dat ik de juiste persoon had gevonden om mij hierbij te helpen.

– Chantal Erling ‘Chntltravels’

Reizen is een onderdeel van mijn identiteit, mijn nieuwsgierigheid naar andere landen is er altijd geweest en vooral naar de streken waar ik vandaan kom. Ik ben van nature erg avontuurlijk en reizen maakt mij zó gelukkig, dat dit gevoel van geluk gedeeld moet worden. 
 
Elke twee weken werd er een online coaching sessie ingepland zodat ik aan de slag kon gaan met de pilaren van mijn onderneming. Elke sessie was super waardevol, want ik moest zelf over bepaalde onderwerpen na denken zodat ik erachter kon komen welke structuur het beste voor mij werkt en wat het beste bij mij past. Dit traject heeft ervoor gezorgd dat ik nu helemaal klaar ben om voor mijzelf te starten en ik ben zo ongelofelijk trots hoe ver ik ben gekomen. Allemaal dankzij dit fijne coachingstraject. 
 

Renee heeft een hele fijne energie en is net zoals ik super enthousiast. Een geweldige match en met Renee als coach zorgt ze met haar positiviteit dat je elke keer weer klaar bent voor de volgende stap. Met veel bewondering kijk ik terug op mijn traject hoe alles tot stand is gekomen. Renee was transparant, flexibel, dacht altijd mee en vol verwachting keek ik iedere keer uit naar haar e-mail wat er de volgende keer van mij werd verwacht, maar ook haar lieve woorden. 

Deze investering in mijzelf is het dubbel en dwars waard, want met de ervaring en begeleiding van de Reiscoach Academy van Renee is mijn langverwachte droom eindelijk in vervulling gegaan. Is reizen ook jouw passie en zie je het zitten om als Reiscoach aan de slag te gaan? Dan zal jij geen spijt krijgen als je een van de twee coachingstrajecten zal volgen van Renee. 

Review Reiscoach Academy
Deelnemer Reiscoach Academy

"Word jij enthousiast van reizen, alle voorbereidingen die hierbij komen kijken en wil je andere mensen hier ook blij mee maken? Met het coachingstraject van Renee krijg jij de mogelijkheid om jouw droom waar te maken en dat raad ik je zeker aan!"

Van jongs af aan heb ik al een grote passie voor reizen. Urenlang het internet afstruinen om de tofste plekken te ontdekken en vooral ook gelijkgestemden volgen op Instagram. Om deze reden volgde ik ook Renee met haar account Aap Noot Reis. Toen zij aankondigde dat ze ging starten met Reiscoach Academy was ik direct enthousiast. 

– Vera Jansen ‘De Reisatlas’

Ik wist al langere tijd dat ik zelf iets met mijn passie voor reizen wilde gaan doen, maar was bang voor de sprong in het diepe. Hoe start je hiermee en waar moet je wel niet allemaal aan denken? Na een heel leuk kennismakingsgesprek met Renee was mijn angst voor een sprong in het diepe verdwenen en wilde ik er helemaal voor gaan! Ik koos voor het 1:1 coachingstraject van 6 maanden en dat was zeker geen verkeerde keuze. Dit was een hele leuke periode, maar daarnaast heb ik ook enorm veel geleerd. We behandelden iedere twee weken een onderwerp waar ik vervolgens zelf mee aan de slag kon, om dit na twee weken weer te bespreken en door te nemen met Renee. Deze vorm van coaching diende voor mij ook echt als stok achter de deur, waardoor ik in een korte tijd veel heb weten te bereiken. Als je een keer ergens niet uitkomt of niet tevreden over bent weet Renee je met haar enthousiasme toch altijd weer goed op weg te helpen. Dit zorgde er ook voor dat ik na iedere sessie nóg meer zin had om verder aan de slag te gaan.

Nu mijn coachingstraject is afgerond kan ik wel zeggen dat ik trots ben op wat ik in deze zes maanden bereikt heb en kan ik dit ook zeker verder uitbouwen met alle waardevolle informatie die ik tijdens de sessies van Renee heb gekregen!  
Review Reiscoach Academy
Deelnemer Reiscoach Academy

"Afgelopen maart/april kwam Renee op mijn pad. Ik volgde haar al een tijdje op instagram en toen Renee kwam met haar Reiscoach Academy hoefde ik geen enkel moment te twijfelen."

Ik heb voor de Reiscoach Academy gekozen omdat het iets is wat ik heel graag wil en omdat Renee een heel fijn persoon is. Mede doordat ik haar al een tijdje volgde voelde het vertrouwt en wist ik zeker dat zij mij kon helpen. In de 6 maanden dat ik het traject volgde heeft Renee mij veel handvaten gegeven waarop in verder kan bouwen. Tijdens mijn traject heb ik mijn eerste klant binnengehaald en heb ik mij ingeschreven bij de KvK. 

– Charlotte Pol ‘Charlie op Reis’

Zonder het coaching traject had ik deze stappen waarschijnlijk nog niet kunnen zetten. Renee weet waar ze over praat, helpt je goed en denkt met je mee. Het is een heel fijn persoon om mee te praten en elke coaching sessie is super gezellig. Dit traject heeft mijn verwachtingen overtroffen en ik raad het dan ook zeker aan, aan iedereen die reiscoach wilt worden. Wil jij in korte tijd grote stappen zetten? Kies dan zeker voor Reiscoach Academy!

Review Reiscoach Academy
Deelnemer Reiscoach Academy

Ik had de eer om de allereerste persoon te zijn die Renee haar coaching traject wilde aangaan. Ik kwam via haar reispraatje binnen, niet omdat ik hulp nodig had om een reis te plannen, maar omdat ik juist heel graag wilde doen wat zij ook deed.

Het kostte dan ook weinig tijd om “JA” te zeggen, toen ze vertelde dat ze toevallig net bezig was met een coaching business opzetten. En wat ben ik blij dat ik ja zei! Ik had helaas een ontzettend slechte coaching ervaring gehad die mijn hele motivatie de kop ingedrukt had. Ik was dus echt wel een beetje zenuwachtig en hoopte maar dat ik niet nog meer geld zou verspillen.. Maar dat was absoluut niet zo! 

– Lizet Wesselman ‘A Wander Food World’

Renee heeft zoveel passie voor wat ze doet, en dat kan ze ongelooflijk goed overbrengen. Daarbij helpt het echt dat ze zich focust op wat ze zelf al super succesvol heeft opgezet. Ze helpt dus vanuit ervaring, niet vanuit een cursus coaching. Dat heeft voor mij echt het verschil gemaakt en ik ben ontzettend blij met alles wat ik tijdens het traject heb kunnen opzetten! Ik kan Renee echt heel erg aanbevelen als je ook graag anderen wilt helpen met het plannen van toffe reizen!

Review Reiscoach Academy
Deelnemer Reiscoach Academy

Tien jaar geleden ging ik voor het eerst alleen op reis en sindsdien volgden er vele andere solo reisjes. Alleen op pad, een fantastische ervaring die ik iedereen gun! Het idee om reiscoach te worden voor vrouwen die alleen op reis willen was geboren. Maar waar moest ik beginnen? Tijdens mijn zoektocht naar informatie kwam ik de Reiscoach Academy van Renee tegen. Dit was precies wat ik nodig had! Ik twijfelde dus geen moment en startte met het 6 maanden traject.

Stap voor stap begeleidde Renee mij in mijn eigen proces, ze hielp mij bij mijn twijfels en worstelingen en was mijn stok achter de deur om stappen te zetten die ik zelf soms nog spannend vond. Haar enthousiasme werkte aanstekelijk, en na elke coachingsessie was ik gemotiveerd om er volledig voor te gaan. Renee stond open voor al mijn vragen en gaf me veel waardevolle tips en adviezen, waardoor ik met een nieuwe kijk op de situatie verder kon.

– Iris van der Werf – ‘Iris in Wanderlust’

Ik vind het fantastisch dat ik nu een onderneming heb waarin ik duidelijk weet wat ik wil en hoe ik dat aan kan pakken. Daar ben ik Renee super dankbaar voor! Ik ben van mening dat investeren in jezelf de beste investering is die je kunt doen. Dus droom jij er van om ook reiscoach te worden, dan zou ik zeker aanraden om het traject bij Renee te volgen!”

Nogmaals mega bedankt voor ALLES! Ik vond het echt fantastisch! 

Review Reiscoach Academy
Deelnemer Reiscoach Academy

"Ik raad het coaching traject van Renee ten zeerste aan voor iedereen die iets meer wil doen met zijn passie voor reizen!"

Mijn passie heeft altijd al bij het reizen gelegen en het speelde al een tijdje in mijn hoofd dat ik er wat meer mee wilde doen, al wist ik niet goed wat. Dit veranderde toen ik Renee en Aap Noot Reis ontdekte! Het idee van een reiscoach leek me een geweldige manier om mijn reiservaringen met andere te delen alsook mijn (mogelijk vreemd voor anderen) genot in het opzoeken en plannen van reizen. 

– Britt Slegers 

Ik volgde het 3-maanden reiscoach traject bij Renee met de hoop de nodige tools – en moed – te verzamelen om zelf te kunnen opstarten als reiscoach. Dit en nog veel meer heb ik er zeker uit gehaald. In onze 2-wekelijkse calls definieerde we samen wie mijn doelpubliek was, waar mijn sterktes en zwaktes lagen en hoe deze verder uit te spelen naar mijn publiek toe. Daarnaast keken we ook naar hoe ik best mijn publiek kon benaderen en wat mijn aanbod zou zijn. Vooral het laatste heeft Renee me erg mee geholpen, waar mijn ambities mogelijks wat breed lagen hielp ze me steeds dingen realistisch te houden voor mezelf en waar er mogelijks nog opportuniteiten lagen voor mij.
 
Aan het einde van elke sessie kreeg ik telkens wat huiswerk om zo aan het einde van het traject live te kunnen gaan mijn met eigen reiscoaching platform. Dit hielp me niet alleen on-track te blijven, maar ook stil te staan en verder na te denken over mijn visie en invulling van wat ik te bieden heb als reiscoach, want dit is namelijk anders voor iedereen!
Review Reiscoach Academy
Deelnemer Reiscoach Academy

"Het afgelopen half jaar heb ik bij Renee het coaching traject met veel plezier gevolgd."

Ik volg Aap Noot Reis al een tijdje en werd getriggerd door haar enthousiasme in haar Stories en posts. Ik speelde al een tijdje met de gedachte om een eigen bedrijf in de reisbranche op te zetten maar wist niet goed hoe ik dat precies moest aanpakken. Renee heeft mij hier enorm bij geholpen.

– Sylvi ‘Amazingly Dutch Travel’

Vooral om structuur aan te brengen in de opbouw en door het geven van tips wist zij mij iedere sessie weer meer enthousiast te maken en ging ik na iedere sessie weer vol nieuwe ideeën en energie aan de slag.

Renee weet als geen ander je te motiveren en je te leiden naar het maken van de juiste stappen. Ze is daarbij eerlijk, motiverend en op zijn tijd kritisch, precies wat ik nodig had !

Mijn verwachtingen van dit traject zijn dan ook meer dan waar gemaakt.  Heb jij plannen om je eigen bedrijf te starten als reiscoach dan zou ik Renee zeker willen aanraden om jou te ondersteunen in dit traject.

 Succes en Go for it !

Review Reiscoach Academy
Deelnemer Reiscoach Academy

"Ik wilde al een tijdje iets voor mezelf beginnen in de reisbranche maar wist niet goed waar ik moest beginnen."

Begin 2023 kwam Renee op mijn pad en na een kennismakingsgesprek was ik direct enthousiast. Daarom besloot ik het 6 maanden traject bij Aap noot reis Academy te volgen. Ik ben heel blij dat ik deze keuze heb gemaakt! Dankzij Renee kan ik mijn droombaan realiseren en dit gun ik iedereen!  

– Lisanne ‘Reisjebezorgd’

Ze denkt goed met je mee, heeft mij goed geholpen met mijn onzekerheden en ze is ook nog eens hartstikke gezellig! Wil jij ook de leukste baan ter wereld? Met het coachingstraject van Aap Noot Reis kan dit gerealiseerd worden en dat zou ik je absoluut aanbevelen!”

Review Reiscoach Academy
Deelnemer Reiscoach Academy

"Ik volgde Renee al een tijdje op instagram en ik zag dat ze een reiscoach academy had gelanceerd."

Ik werd blij van haar enthousiasme op instagram en haar mooie reizen die ze heeft gemaakt dus ik moest er niet lang over nadenken om in te stappen in haar 6 maanden traject. Ik heb voor de reiscoach academy gekozen omdat reizen mijn grootste passie is en ik hier graag mijn beroep van wil maken.

– Eline ‘Elinenroute’

Ik heb geleerd hoe ik een reisplan kan opmaken, hoe ik de reisplanner moet gebruiken, hoe ik SEO kan gebruiken op mijn website en nog veel meer. Het traject heeft zeker aan mijn verwachtingen voldaan. Renee heeft geluisterd naar mij toen ik ergens tegenaan liep en hierop ingespeeld. Renee geeft goede feedback op de content die je maakt, op de reisplannen die je maakt, … Ze geeft je tips hoe je iets kan aanpakken. Ik raad een traject bij Renee zeker aan voor iedereen wiens grootste passie reizen is en hier zijn of haar beroep van wilt maken! 
 
Dankjewel Renee voor het fijne en leerrijke traject! 
Review Reiscoach Academy
Deelnemer Reiscoach Academy

"En toen kwam Reiscoach Academy op mijn pad! Dit traject klonk voor mij als DE ideale manier om alle informatie en begeleiding te krijgen die ik nodig had. "

Wat was dit een ongelofelijk leuk traject waarin Renee me zoveel heeft geleerd en echt bij elke stap hielp. Van het vinden van je doelgroep en focus, tot dingen zoals hoe je social media goed kan gebruiken, maar ook over hoe de zakelijke dingen te regelen.

– Suzanne ‘Step by Step Travels’

Paar jaar geleden was mijn eerste lange soloreis, en ik ontdekte dat reizen voor mij niet gewoon een leuke hobby was, nee het is echt mijn passie! Ik praat het liefst de hele dag door erover, en vond het heel gaaf om wel eens te horen van vrienden dat ik ze inspireerde. Steeds meer werd het voor mij de droom om ‘iets’ te doen met deze passie.

Het enthousiasme van Renee werkt heel aanstekelijk, en naast dat ze je met veel helpt, laat ze je ook zelf veel nadenken. Ik had om de week een sessie, maar ook tussen de sessies door kon ik altijd bij Renee terecht voor feedback of vragen, wat heel fijn was! Ze is altijd eerlijk, stelt kritische vragen, moedigt je aan en heeft alle vertrouwen in je, dit alles maakt haar tot een topcoach!

Is reizen ook een passie waar jij je werk van wil maken? Wil jij andere mensen inspireren en helpen bij hun reisplannen? Wil jij graag leren hoe je voor jezelf kan beginnen? Volg dan het traject bij Reiscoach Academy en maak die droom waar!

Hoe ga ik jou helpen?

Profielfoto Reiscoach Renee

Reiscoach Renee

Laat je begeleiden door een ervaringsdeskundige! Ik leer je alles wat je moet weten om Reiscoach te worden. Hoe weet ik dit allemaal? Ik heb zelf alles van A tot Z uitgevogeld en van mijn hobby mijn werk gemaakt. Dit gun ik jou ook. Samen kijken we naar jouw ideale klant, zorgen we voor een passend aanbod en welke prijzen je daarvoor kunt vragen. Daarnaast werken we aan jouw zichtbaarheid, zodat jij weet hoe je jouw ideale klant kan gaan vinden.

Elke twee weken plannen we een coachingssessie in waarbij we in jouw vraagstukken duiken. Waar loop je tegenaan, welke stappen wil je zetten en hoe doe je dit? Je hebt geen ervaring als reisadviseur nodig en ook geen kennis van ondernemen, daar kan ik je namelijk allemaal mee helpen. Tijdens dit traject ga je écht stappen zetten en krijg je feedback waar je van groeit. Loop je vast of heb je vragen? Ik sta voor je klaar! Via Whatsapp en e-mail ben ik bereikbaar, tijdens het gehele traject van 3 of 6 maanden. 

Ben jij er klaar voor om een echte reiscoach te worden?
Stop met uitstellen en zet de eerste stap om jouw droombaan werkelijkheid te maken.

Om jouw droombaan te bereiken, stellen we doelen op en maken we een concreet stappenplan. Ik zorg ervoor dat je niet overweldigd raakt en geef je sturing en feedback.

Dankzij mijn eigen praktijkervaring en alle kennis die ik heb opgedaan, kan ik jou helpen met praktische tips. Zo kan je echt stappen maken en mij om feedback vragen.

Maak gebruik van een uitgebreid boekingssysteem waarin je reizen kunt samenstellen. Jouw klanten boeken met één druk op de knop en jij verdient commissie.

Weten of het klikt? Neem contact met mij op, dan plannen we een kennismakingsgesprek.