Met open armen
Wat jouw reisvraag ook is, ik ontvang deze met open armen. Over reizen raak ik namelijk nooit uitgepraat en elke nieuwe vraag is weer een reden voor mij om enthousiast te worden en mee te denken met jouw reisideeën.
Boek Reispraat
Praktische tips
Tijdens de reiscoaching zorg ik ervoor dat ik je tips geef waar jij echt iets aan hebt! Of je nu al plannen hebt of nog geen flauw idee hebt, na jouw gesprek weet jij waar je aan toe bent.
Boek Reispraat
Elke vraag mag
Wil je het hebben over soloreizen, backpacken, vanlife, met een gezin op vakantie, verre reizen, interrailen in Europa of een specifieke bestemming? Wat je vraag ook is.. Ik zorg voor een passend antwoord tijdens jouw reiscoaching.
Boek Reispraat
Altijd antwoord
Ik zorg ervoor dat je altijd antwoord krijgt op jouw vraag. Kan ik je vraag niet direct in het gesprek beantwoorden omdat ik iets voor je uit moet zoeken, dan krijg je het antwoord later op de mail.
Boek Reispraat
Vorige slide
Volgende slide

“Ze heeft enorm veel kennis, geeft goede tips en brengt dit met veel enthousiasme over.”

– CELINE

Samen sparren over jouw reisvragen:

Je zit vol goede ideeën en plannen.. Vol enthousiasme duik je het internet op en hoe langer je zoekt, hoe meer vragen erbij komen! Gefrustreerd klap je de laptop dicht. Hier heb je geen zin in en geen tijd voor.

Herkenbaar? Hoe fijn zou het zijn om even met iemand te kunnen sparren die alles van reizen af weet.

Dat kan, met mijn 1:1 Reiscoaching! 

Aap Noot Reis Reiscoach
1:1 Reisoaching

Wat kan je verwachten van een 1:1 gesprek met een reiscoach?

Geef aan in het formulier aan waar je het over wilt hebben! Dan kan ik me voorbereiden op ons gesprek. Deze zie je na het afrekenen (in mijn agenda).

Reviews:

Celine"Aanrader! Ik zit vol nieuwe ideeën en voel me een stuk minder onzeker over bepaalde ideeën die ik al had"
Lees verder
Ik mocht een reispraatje houden met Renee! En wat was dit ontzettend fijn, gezellig, leuk en inspirerend. Kortom, ik ben dol enthousiast! Renee geeft je echt de ruimte om je vragen te stellen en wil je hier echt zoveel mogelijk mee op weg helpen. Heb je niet eens een hele concrete vraag? Geen probleem, had ik ook niet! Ik liet 1 woord vallen en Renee kon er al genoeg over vertellen! Er is genoeg ruimte om te reageren op wat ze zegt, je eigen verhaal te vertellen en te genieten van alle reiskriebels die gelijk opkomen! Renee deelt heel graag haar kennis, zoekt ter plekke dingen voor je op of komt later nog terug op dingen. Al met al vond ik het een fijn gesprek, hebben we oprecht veel besproken, zit ik vol met nieuwe ideeën en voel ik me ook een stuk minder onzeker over bepaalde ideeën die ik al had. Aanrader dus! 🤩 Bedankt Renee!
Babette"Ze heeft enorm veel kennis, geeft goede tips en brengt dit met veel enthousiasme over."
Lees verder
Afgelopen week heb ik een superleuk reispraatje met Renee gehad! Ik ben momenteel mijn wereldreis aan het voorbereiden en wilde graag met een ervaren wereldreiziger sparren over de keuzes en afwegingen die je vooraf moet maken. Daarvoor ben je bij Renee aan het juiste adres! Ze heeft enorm veel kennis, geeft goede tips en brengt dit met veel enthousiasme over. Ze neemt ook echt de tijd voor je en denkt graag met je mee. Dat werkt heel inspirerend en maakt dat ik nog meer vertrouwen heb gekregen in mijn keuze om voor langere tijd op reis te gaan. Bedankt Renee!
Kelly"Ik heb al mijn vragen kunnen stellen en ik heb geweldige feedback gehad."
Lees verder
Ik volg Renee al een tijdje op Instagram. Super veel leuke tips en verhalen over haar eigen reisjes. Ik ben zelf ook van plan een mooie reis te gaan maken. Een jaar lang wonen/werken in Lissabon. Ik vind het super eng maar toevallig heeft Renee dit ook gedaan. Dus een 1:1 was precies wat ik nodig had. Het was een super leuk gesprek! Veel leuke tips gehad en Renee vertelde hoe het voor haar is geweest. Hoe het allemaal ging en waar je aan moet denken. Ik heb al mijn vragen kunnen stellen en ik heb geweldige feedback gehad. Renee is een super leuke/spontane meid en ik kan het iedereen alleen maar aanraden om een 1:1 te plannen wanneer je met vragen zit of gewoon eens lekker wilt kletsen over een volgende reis!
Rosalie"Ze heeft me hele handige tips gegeven, waar ik echt mee vooruit kan."
Lees verder
Ik wil heel graag soloreizen, maar ik vind het ontzettend spannend. Ik heb tijdens het reispraatje mijn twijfels bij Renee neergelegd en we hebben een super fijn gesprek gehad. Ze heeft me hele handige tips gegeven, waar ik echt mee vooruit kan. Nog steeds lijkt het me super spannend om te gaan soloreizen, maar ik heb er nu wel meer vertrouwen in dat het me gaat lukken. Renee heeft aangegeven dat ik altijd mag aankloppen voor tips of een duwtje in de juiste richting. Heel fijn!
Amy"Ze is erg open en helpt je echt vooruit."
Lees verder
Ik heb een gezellig en informatief gesprek gehad met Renee. Ze is erg open en helpt je echt vooruit. Ze denkt goed met je mee, echt een top gesprek.
Seyamaila"Gezellig, maar vooral leerzaam"
Lees verder
Vandaag heb ik een gezellig 1:1 gesprek gehad met Renee over haar werk als reiscoach, aangezien ik een collega van haar ben. Renee is heel enthousiast en heeft mij super veel waardevolle tips gegeven voor mijn eerste gesprekken met klanten. Ook haar eerste gesprekken gingen niet helemaal zoals ze had gepland, dus dat was goed om te weten 😉 Daarnaast hebben we het ook gehad over mijn aankomende backpack avontuur en dat we allebei niet te veel kleding mee moeten nemen, wat erg lastig voor ons allebei is. Ik had zo nog een uur met haar kunnen kletsen over onze business, reizen en al haar ervaringen. Al met al, was het een gezellig, maar vooral leerzaam gesprek waar ik met een goed gevoel op terugkijk!
Gerben"Nieuwe inspiratie om onze reis nog unieker te maken"
Lees verder
Deze 1:1 reiscoaching is echt elke euro waard! Een paar weken hebben we met z’n drieën een reispraatje met Renee gehad over een reis naar Colombia die we aankomende zomer willen maken. We waren met z’n drieën al een paar keer eerder op reis geweest en elke keer proberen we weer nieuwe en originele plekken te bezoeken. En hoe kun je nu beter geïnspireerd worden dan door iemand die zelf het land aan het ontdekken is. Tijdens het reispraatje gaf Renee feedback op een aantal routes en activiteiten die we zelf al gevonden hadden. Na het gesprekje met Renee wisten hadden we weer nieuwe inspiratie om onze reis nog unieker te maken. Ik zou bij een volgende reis voorbereiding gelijk weer een boeking doen, scheelt je een hoop tijd en je krijgt veel meer te weten dan op het internet makkelijk te vinden is. Dankjewel Renee!Daarnaast hebben we het ook gehad over mijn aankomende backpack avontuur en dat we allebei niet te veel kleding mee moeten nemen, wat erg lastig voor ons allebei is. Ik had zo nog een uur met haar kunnen kletsen over onze business, reizen en al haar ervaringen. Al met al, was het een gezellig, maar vooral leerzaam gesprek waar ik met een goed gevoel op terugkijk!
Amanda"Ik heb zoveel meer kunnen bespreken dan op mijn lijstje stond"
Lees verder
Ik vond het een heel fijn gesprekje. En heb weer nieuwe inspiratie opgedaan. Ik zou de reispraatjes van Renee aan iedereen aanraden! Renee is een ontzettend lieve meid, die al heel van de wereld heeft gezien en daarom ook veel ervaring heeft met reizen. Haar positieve energie werkt aanstekelijk. Ik had van te voren een lijstje gemaakt met vragen. Maar we hebben eigenlijk nog zoveel meer kunnen bespreken en het was erg leuk om haar verhalen en ervaringen te horen. Ze heeft ons heel goed geholpen. Heel erg bedankt Renee
Thalia"Door het gesprek nu nog meer zin om te gaan!"
Lees verder
Heel erg leuk gesprek gehad waarin Renee niet alleen goede tips maar ook haar ervaringen deelt. Ze is lekker enthousiast en open en ze luistert ook goed naar je vragen/behoefte. Voor mij als onervaren backpacker dus super om zo meer voorbereid op reis te gaan. Door het gesprek nu nog meer zin om te gaan! Reispraatje vind ik echt een aanrader en kan het iedereen aanbevelen om te doen!
Melissa"Al mijn vragen zijn beantwoord"
Lees verder
Renee haar enthousiasme werkt aanstekelijk. Ze heeft mij veel informatie gegeven en al mijn vragen beantwoord. Ze heeft veel kennis , bovendien is het super leuk om mijn passie voor reizen met haar te delen.
Natascha"Heel fijn om het uit handen te kunnen geven"
Lees verder
Renee heeft mij geholpen bij de reservering voor Machu Picchu. Heel fijn om het uit handen te kunnen geven en alle informatie duidelijk te ontvangen tijdens de call, maar ook daarna nog op de mail. Na mijn verzoek ook snel antwoord gekregen om wat in te plannen. Goede service die ik zeker kan aanraden mocht je ergens hulp bij nodig hebben of informatie over willen.
Bilal"Bij twijfels helpt ze je goed op weg"
Lees verder
Renee geeft goed, eerlijk en oprecht advies. Ze heeft veel reiservaring. Daardoor de knoop kunnen doorhakken. Renee heeft verschillende landen bezocht en weet en kent de verschillen tussen de landen en culturen. Bij twijfels helpt ze je goed op weg. Ook bij het opstellen van je reisroute en reisvolgorde. Niet onbelangrijk: Renee is een fijne, enthousiaste gesprekspartner. Dank!
Vorige
Volgende
Marrakech Medina

Ik ben Renee,
JOUW REISCOACH

Je dagenlange zoektochten op internet zijn voorbij! Ik geef je namelijk gegarandeerd antwoord op ál jouw vragen! Laat me weten waar je het over wilt hebben, indien nodig doe ik van te voren research, zodat ik je zo goed mogelijk kan helpen tijdens ons gesprek. Lukt het met niet om jouw vraag te beantwoorden tijdens de reiscoaching? Dan zoek ik het achteraf voor je uit en krijg je het antwoord later van mij, per e-mail of in een spraakmemo!