Reisadvies

Hoe werkt het?

Jouw ideale reis in 6 stappen

Je wilt graag op reis maar je hebt geen tijd of zin om een route uit te stippelen, accommodaties te zoeken en vliegtickets te vergelijken. Of misschien vind je het juist lastig om keuzes te maken omdat er zoveel opties zijn. Kortom, een reis plannen levert je meer stress en frustraties op dan voorpret.

Haal je handen uit je haar, haal diep adem en ontspan.

Ik ga je helpen! We gaan samen in gesprek om te kijken wat jouw wensen zijn en op basis van wat jij wilt stel ik een reisadvies samen voor een onvergetelijke reis.

Zin om op reis te gaan?

Kathedraal Krakau Polen
Stap 1

Invullen contactformulier

Onze eerste kennismaking begint bij het invullen van het contactformulier. Hier kun je aangeven wat jouw wensen zijn en waar je hulp bij kunt gebruiken. Heb je al een pakket gekozen? Dan kun je dit hier ook invullen. Nu heb ik vast een beeld van jouw ideale reis. 

Stap 2

Aap Noot Reis vragenlijst

Ik heb jouw ingevulde contactformulier ontvangen en super veel zin om aan de slag te gaan. Voordat ik begin met een uitgebreid reisadvies, wil ik ervoor zorgen dat deze helemaal aansluit bij wat jij wilt! Het is tenslotte jouw reis. Daarom stuur ik je een vragenlijst zodat ik een goed beeld krijg van jouw ideale reis. Deze vragenlijst mag je digitaal invullen, maar we kunnen ‘m ook bespreken tijdens een (video)call.

Stap 3

Voorstel

Jij hebt me nu alles verteld wat ik moet weten en ik sta te trappelen om aan de slag te gaan. Aan de hand van jouw toffe ideeën en wensen maak ik een voorstel. Hierin staat een overzicht van wat er in jouw reisadvies komt, een samenvatting van wat wij besproken hebben en het kostenplaatje (factuur).

Ik pas mijn advies helemaal
aan op jouw wensen

Stap 4

Betaling

Voordat ik me in het zweet ga werken, ronden we eerst de financiële kwestie af. Ik maak gebruik van vooruitbetaling. Je hebt in mijn voorstel een factuur ontvangen. Ben je tevreden met het voorstel, dan mag je de factuur voldoen en ga ik zodra de betaling binnen is, meteen voor je aan de slag. Betalen aan Aap Noot Reis is veilig via een overboeking of betaallink. 

Stap 5

Reisadvies

Binnen 14 dagen ontvang jij jouw reisadvies per mail in PDF formaat. Afhankelijk van jouw gekozen pakket staan hier je routes, accommodaties en vliegtickets in. Elk reisadvies staat natuurlijk boordevol met tips!

Wil je graag nog iets laten aanpassen? Neem dan contact met mij op en dan bespreken we de mogelijkheden.

Stap 6

Boeken

Yes! Je reisadvies is af en je staat te popelen om op reis te gaan. Eerst nog even je favoriete accommodaties en tickets boeken. Boeken gaat heel eenvoudig via de linkjes in je reisadvies. Je komt direct op de juiste pagina, dubbelcheck de datum nog even en je bent er klaar voor. Wacht niet te lang met boeken, prijzen kunnen namelijk veranderen en accommodaties en tickets kunnen uitverkocht raken.

Goed om te weten 

Aap Noot Reis geeft onafhankelijk reisadvies en is geen reisorganisatie. Je boekt dus niets bij mij. De linkjes naar accommodaties en tickets in jouw reisadvies kun je direct boeken bij externe organisaties.

Aap Noot Reis heeft geen invloed op prijzen en/of beschikbaarheid. Via sommige organisaties ontvang ik een kleine commissie wanneer je via mijn linkjes boekt maar dat kost jou natuurlijk niks extra’s.

Argentinië lege weg

Meer info over
pakketten en prijzen

Andere reisvragen?
Plan je gesprek

Neem contact
met mij op

Ik wil gratis
kennismaken