Over
Aap Noot Reis

De plek voor al je reisvragen

Aap Noot Reis,
hier start jouw droomreis.

Ontdek hier de mogelijkheden.

Koh Lanta Thailand

Wat betekent Aap Noot Reis?

Aap Noot Reis is afgeleid van “aap noot mies”, het leesplankje dat vroeger werd gebruikt om te leren lezen. Met aap noot mies zet je de eerste stappen om te leren lezen en met Aap Noot Reis zet je de eerste stappen naar jouw droomreis. 

En ik ben nou eenmaal een groot fan van eigenwijze apen 😉

Passie en liefde voor reizen

Toen ik voor het eerst op reis ging, vond ik dat ontzettend spannend. Ik had zoveel vragen en twijfels en om de spanning weg te nemen ging ik op zoek naar informatie. Hoe meer ik las, hoe meer vragen ik kreeg en het werd er eigenlijk alleen nog maar spannender op. Graag had ik toen iemand gehad aan wie ik al mijn reisvragen had kunnen stellen. Of iemand die had kunnen meedenken over mijn ideeën en me op weg had kunnen helpen.

IMG-20170108-WA0039
DSC05178

Ruim 10 jaar verder heb ik vele reizen gemaakt in verschillende werelddelen. Tot driemaal toe heb ik een wereldreis voorbereid en heb ik heel erg veel geleerd. Vooral dankzij veel vallen en opstaan. 

Ik ben het gelukkigst wanneer ik op reis ben. Ben ik niet op reis? Dan word ik blij van het opdoen van reisinspiratie en het verzamelen van informatie over landen, plaatsen en culturen. Praten over reizen doe ik nog wel het allerliefste!

Met mijn reiservaring en enorme passie voor reizen ben ik dit bedrijf begonnen. Reizen heeft mij zoveel gebracht en dat gun ik iedereen. Dankzij mijn eigen ervaringen weet ik nu precies waar ik zoeken moet. Met Aap Noot Reis wil ik jou inspireren om nieuwe plekken te bezoeken, culturen te ervaren en de eindeloze vrijheid te voelen tijdens een (wereld)reis.

"Aap Noot Reis maakt van
jouw wensen een droomreis."

Aapje voor vliegtuigraam

Voor wie is Aap Noot Reis?

Zijn onderstaande punten herkenbaar voor jou? Dan ben je bij Aap Noot Reis aan het juiste adres.

Waarom kiezen voor Aap Noot Reis?

Passie & ervaring

Ruim 10 jaar reiservaring, eindeloze reislust en passie voor reizen. Uitgebreide landen-kennis binnen en buiten Europa. Ik heb vele reistips om het reizen nog leuker en makkelijker te maken.

Onafhankelijk

Mijn advies is geheel onafhankelijk. Aap Noot Reis is geen reisorganisatie of hieraan verbonden. Hierdoor zit je nergens aan vast en zijn er geen verborgen kosten.

Snel & persoonlijk

Persoonlijk contact vind ik belangrijk. Het is tenslotte jouw reis, dus jouw wensen staan voorop. Kies jij voor reisadvies? Dan ontvang je jouw reisplan binnen twee weken.

Eerlijk advies

Mijn tips en adviezen pas ik volledig aan op jouw wensen. Denk ik dat je iets beter niet kan doen? Dan zeg ik dat ook. 

“In Lopburi, klom er via mijn broek een aap op mijn schouder. Het gevolg?

Mijn broek op mijn enkels en één oorbel kwijt. Er loopt nu dus een aap in Thailand rond met een ringetje in zijn oor.”

Aap in Lopburi klimt op schouder

Meer info over
reisadvies

Meer info over
pakketten en prijzen

Ik wil gratis
kennismaken

Neem contact
met mij op