Reisblogs Colombia
Lees hier alle tips over Colombia

Colombia is een land doordrenkt met een rijke geschiedenis, een kleurrijke cultuur, adembenemende landschappen en levendige steden. Colombia ligt in het hart van Zuid-Amerika en heeft een geweldige diversiteit te bieden, wat een rondreis door Colombia uniek en avontuurlijk maakt! Ontdek de bruisende straten van Bogotá en afgelegen jungles van de Amazone, Colombia is een bestemming die je zintuigen prikkelt en garant staat voor een bijzondere reis. Wij spendeerden ruim twee maanden in Colombia. We ontdekten het tropische noorden, de koffieregio en brachten zelfs een bezoek aan de Tatacoa woestijn. Van al deze bijzondere bestemmingen hebben we tips voor je verzameld. Lees hieronder al deze tips in de reisblogs Colombia.

Bekijk hier alle blogs voor jouw reis naar Colombia:

Piedra del Peñol Guatapé Colombia
Guatape

Hoe kom je in Guatapé?

Guatapé is het kleurrijkste stadje in Colombia, veels te leuk voor slechts een dagtripje vanuit Medellin. Lees hier: Hoe kom je in Guatapé?

Centrum Salento, Colombia
Salento

Hoe kom je in Salento?

Salento is een populair stadje in de koffie regio van Colombia. Je vindt hier de Cocora Vallei en meer. Hoe kom je in Salento? Lees het hier!

Palmbomen Salento
Salento

Wat te doen in Salento

Salento is een populair stadje in de koffie regio van Colombia. Je vindt hier de Cocora Vallei en meer. Wat te doen in Salento, lees je hier!

Piedra del Peñol Guatapé Colombia
Guatape

Wat te doen in Guatapé

Guatapé is het kleurrijkste stadje in Colombia, veels te leuk voor slechts een dagtripje vanuit Medellin, lees hier wat te doen in Guatapé.