Reisblogs Mexico
Lees hier alle tips over Mexico

Mexico is een reisland dat het allemaal heeft! Prachtige tropische stranden, heerlijk eten, de indrukwekkende Maya cultuur, geweldige natuur en kleurrijke steden. Mexico is het land van de Maya’s. Chichen Itza, één van de grootste Maya steden is dan ook niet voor niets uitgeroepen tot één van de zeven wereldwonderen. Het eten in Mexico is zo ontzettend divers! Wie bang is dat er alleen taco’s op het menu staat heeft het mis! Mexico is een populair land voor wateractiviteiten surfen, suppen snorkelen en duiken. Lees hieronder al onze tips in de reisblogs over Mexico.

Bekijk hier alle blogs voor jouw reis naar Mexico:

Kerk in Valladolid Mexico
Valladolid

Wat te doen in Valladolid Mexico

Wat te doen in Valladolid, Mexico? Lees er alles over in deze mini gids. Ontdek de leukste dingen om te doen, tips voor in en om de stad.

Cenote met stalactieten en felblauw water Xcanahaltun in Mexico
Valladolid

4 onontdekte cenotes in Mexico

Cenotes in Mexico zijn een populaire bezienswaardigheid, dus vaak drukbezocht. Lees hier alles over de 4 onontdekte cenotes in Mexico.

Vrouw springt in de lucht op een strand met helder blauw water in een rode bikini
Isla Holbox

De perfecte dag op Isla Holbox

Hoelang verblijven op Isla Holbox? De perfecte dag op het eiland, dat ziet er zo uit. Isla Holbox biedt het ultieme vakantiegevoel!

Strand in Mexico gelegen in een baai omringt door heuvels tijdens zonsondergang
Mexico

De 10 mooiste stranden van Mexico

De 10 mooiste stranden van Mexico vind je verspreid over heel Mexico. Mijn favorieten liggen in de regio Oaxaca. Ontdek hier alle stranden!

Mooiste waterval Mexico
Chiapas

De mooiste waterval in Mexico​

Bezoek de mooiste waterval in Mexico​, Agua Azul. Het water is hier blauwer dan blauw. Sla deze waterval niet over wanneer je in Mexico bent.