Reisgids Portugal

Mijn ervaringen, kennis en tips heb ik gebundeld in deze Reisgids Portugal. Completer dan dit krijg je een reisgids niet!

Een complete reisgids (E-BOOK) met twee uitgebreide routes door Portugal. Deze reisgids bestaat uit 187 pagina’s vol met reistips, de leukste activiteiten, handige informatie en de mooiste bestemmingen. Portugal is een geweldige zonbestemming in Europa en is een zeer veelzijdig land. Van wijnstreken tot ruige stranden.

→ Route van 2 weken
→ Route van 3 weken
→ Bijzondere bestemmingen
→ Wat te zien & doen
→ Eten & drinken
→ Aan te raden accommodaties
→ Tips voor onderweg
→ Praktische tips
→ Mini taalgids
→ Sfeerfoto’s
→ En nog veel meer..

Reviews:

Anna Kuijpers"Ik ben zelf Portugees en deze gids is mijn ogen GEWELDIG!"
Lees verder
De reisgids is zo mooi en compleet gemaakt. Ik ben zelf Portugees en ik durf wel te zeggen dat ik kritisch ben over alles wat met Portugal en reizen te maken heeft. Deze gids is in mijn ogen GEWELDIG! En ik weet ook zeker zowel voor de mensen die nooit in Portugal zijn geweest en mensen die Portugal al vrij goed kennen. Het is heel praktisch, compleet en het leest nog lekker weg ook. Aap Noot Reis heeft mij geïnspireerd om een aantal plekken te bezoeken die ik anders niet bezocht had, zoals Serra da Estrela en Monchique.
Jacqueline"Deze reisgids heeft onze reis leuker en makkelijker gemaakt!"
Lees verder
Wow! Van deze reisgids is écht werk gemaakt. Ik was nog nooit eerder in Portugal geweest en dankzij deze gids wist ik precies waar ik moest zijn. De tips zijn een mooie combinatie van populaire hotspots en onontdekte plekjes. Ook fijn dat er meerdere accommodaties en restaurants in worden getipt. Deze reisgids heeft onze reis leuker en makkelijker gemaakt! Bedankt daarvoor en ik ben benieuwd naar welke reisgidsen er nog meer gaan uitkomen.
Thomas"Alleen al door deze te gebruiken hebben we zoveel geld bespaard."
Lees verder
Deze zomer 12 dagen een rondreis door Portugal gemaakt met deze reisgids als leidraad en wat heeft dat goed uitgepakt zeg! De aangeschreven hotels zijn echt geweldig. Alleen al door deze te gebruiken hebben we zoveel geld bespaard. Niet alleen is het een leuke en mooie reisgids, maar erg praktisch en scheelt een hoop zoekwerk naar leuke plekken.
Samantha"Je krijgt echt mega veel voor je geld."
Lees verder
Wauw! Je krijgt echt mega veel voor je geld. Bijna 200 pagina’s vol informatie waardoor je zelf eigenlijk alleen de gids nog hoeft te lezen en Google tijdens jouw reis niet hoeft te openen. Van accommodaties tot locale gerechten, hij staat vol met bruikbare tips.
Suzanne"Veel waard voor je geld met deze reisgids!"
Lees verder
Wat een top reisgids! Ik word hier heel enthousiast van, je kan bijna niet meer wachten op je vertrek na het lezen en bekijken van deze reisgids😁 Ik vind ‘m heel compleet en je kan hem allerhande gebruiken. Ideaal als je inspiratie nodig hebt, maar ook als je aan de hand meegenomen wilt worden en geen uitzoekwerk wilt! De reisgids biedt ook leuke weetjes en is prachtig ontworpen. Veel waard voor je geld met deze reisgids! Zelfs na je reis blijft de reisgids een genot om doorheen te bladeren☺️ Dankjewel!
Jac"Leuke plekjes om eens te bezoeken"
Lees verder
Ik heb met veel plezier je "Reisgids-Lissabon-Food-Drinks" gelezen en ondanks dat ik elk jaar een week of 6 in Lisboa rondhang vond ik er toch wel wat leuke plekjes om eens te bezoeken in. Naar aanleiding van dit documentje heb ik de Portugal gids gekocht.
Vorige
Volgende

Sneak peek

Pijl

Neem hier vast een kijkje in de digitale reisgids Portugal:

Portugal is een geweldig vakantieland! Bij velen staat de Algarve bekend als een heerlijke zonbestemming, maar Portugal heeft nog veel meer te bieden.Denk aan waanzinnige wijngaarden, grillige kustlijnen, een hele hippe hoofdstad, pittoreske dorpen, authentieke plaatsjes, glooiende heuvels en overal in het land zie je Azulejos (de typisch Portugese tegeltjes).

Ik heb een jaar in Lissabon gewoond en ontzettend veel van de stad ontdekt, maar ook van de omgeving. Wat ik zo ontzettend leuk vind aan Portugal is het zonnige klimaat, de relaxte sfeer, het heerlijke eten en de verrassend mooie dorpjes en natuur.Portugal is echt een waanzinnige bestemming!

F.A.Q.

Aap Noot Reis Reiscoach

Deze reisgids is geschikt voor iedereen die op reis/vakantie wilt naar Portugal. Of je nu een uitgestippelde reis wilt of alleen op zoek bent naar toffe reistips en inspiratie. 

De download is direct na aankoop beschikbaar. Klik op de downloadknop “Reisgids Portugal”  en je download start direct. Let op: het is een groot bestand dus de download kan even duren.

De reisgids kun je zowel lezen op de laptop als op een tablet of mobiele telefoon. Het formaat wordt automatisch aangepast aan het type scherm, hierdoor is de reisgids altijd goed leesbaar.

Natuurlijk! Deze reisgids is een super leuk en origineel cadeau voor een reisliefhebber. Koop de reisgids, download deze en stuur het gedownloade bestand (PDF) naar de ontvanger.

Dit is een digitaal product, retourneren is helaas daarom niet mogelijk. Ben je niet tevreden over jouw product? Neem contact met mij op via info@aapnootreis.nl

Het is niet toegestaan om de inhoud te kopiëren, verveelvoudigen of door te sturen naar anderen. Wil je de gids graag delen met familie of vrienden, cadeau geven of aan een ander laten zien, koop dat een nieuw exemplaar of verwijs diegene naar deze productpagina.

Wil je graag jouw mening delen over mijn reisgids? Dat kan natuurlijk! Klik hier om een review te schrijven.

Heb je interesse in een hardcopy exemplaar? Stuur me even een berichtje voor de mogelijkheden en de kosten. 

Email: info@aapnootreis.nl
Instagram: @aap.noot.reis 

Bekijk hier meer reisgidsen: