Reisgids Tsjechië

Mijn ervaringen, kennis en tips heb ik gebundeld in deze Reisgids Tsjechië. Completer dan dit krijg je een reisgids niet!

Een complete reisgids (E-BOOK) met twee uitgebreide routes door Tsjechië. Deze reisgids bestaat uit 160 pagina’s vol met reistips, de leukste activiteiten, handige informatie en de mooiste bestemmingen. Tsjechië is sprookjesachtig mooi! Ontdek Tsjechië tijdens een rondreis en laat je inspireren door deze reisgids.

→ Route van 2 weken
→ Route van 3 weken
→ Bijzondere bestemmingen
→ Wat te zien & doen
→ Eten & drinken
→ Aan te raden accommodaties
→ Tips voor onderweg
→ Praktische tips
→ Mini taalgids
→ Sfeerfoto’s
→ En nog veel meer..

Reviews:

Laura"Overzichtelijk en duidelijk"
Lees verder
De reisgids ziet er mooi uit. Ik vind het heel overzichtelijk en duidelijk en er staan echt super veel tips in. Ik kan niet wachten om op vakantie naar Tsjechië te gaan!
Noreen"Ik ben enthousiast geworden door het lezen"
Lees verder
De reisgids is heel erg uitgebreid. Van handige tips tot 2 complete routes. Alle informatie voor een reis staat in de gids. Het leest heerlijk door en de mooie foto’s zorgen ervoor dat je als lezer een goed beeld krijgt van de bestemmingen. Door het lezen van de gids ben ik enthousiast geworden over Tsjechië.
Anna"Er staan echt super veel tips in"
Lees verder
De reisgids ziet er mooi uit. Ik vind het heel overzichtelijk en duidelijk en er staan echt super veel tips in. Ik kan niet wachten om op vakantie naar Tsjechië te gaan!
Elsa"Door deze reisgids besloten om naar Tsjechië te gaan"
Lees verder
Door deze reisgids besloten om volgend jaar zomer naar Tsjechië te gaan. We stellen een leuke en mooie reis samen door de goeie tips uit deze gids. De gids leest heerlijk weg en maakt je helemaal enthousiast voor de vakantie. Bedankt!!
Yoni"Deze gids staat vol met onwijs toffe tips en must visits"
Lees verder
Denk je een Tsjechië kenner te zijn zie je ineens de gids en instagram posts van Renee voorbij komen. Oh boy was I wrong! Deze gids staat vol met onwijs toffe tips en must visits. Of je nu wat handige tips wilt of een compleet uitgestippelde reis, dit is dé must have gids voor Tsjechië. Ik neem delen van de route en handige tips zeker mee in mijn volgende trip!!
Remon"Ik raad iedereen aan om deze reisgids aan te schaffen als je naar Tsjechië gaat."
Lees verder
Ik was voorheen alleen in Praag geweest en kende Tsjechië eigenlijk niet zo goed. Dit jaar naar Tsjechië geweest en Renee’s reisgids gebruikt bij mijn reis. Ik heb door haar tips de hotspots, onbekende parels, steden en natuur in Tsjechië ontdekt! De reisgids leest makkelijk door, alles staat goed omschreven en is helder. Ik raad iedereen aan om deze reisgids aan te schaffen als je naar Tsjechië gaat. Ik kan niet wachten om haar reisgids van Portugal te gebruiken!
Erik & Lisa"Wij hebben de reisgids Tsjechië gebruikt tijdens onze camperreis door Europa en we zijn meer dan fan!"
Lees verder
Wauw, dit is wat je van een reisgids verwacht. Wij hebben de reisgids Tsjechië gebruikt tijdens onze camperreis door Europa en we zijn meer dan fan! Super handig ingedeeld en prachtig vormgegeven met mooie en inspirerende foto’s. Er staan veel leuke tips in en erg fijn als je een voorbeeld route van 2 of 3 weken wil volgen. Twijfel niet om deze reisgids aan te schaffen als je naar Tsjechië gaat!
Vorige
Volgende

Sneak peek

Pijl

Neem hier vast een kijkje in de digitale reisgids Tsjechië:

Tsjechië is verrassend mooi, wat ik vooral zo ontzettend mooi vond waren de kleurrijke en pittoreske stadjes en de vele kastelen. Tsjechië heeft echt iets sprookjesachtig, wat het dus ook een hele romantische bestemming maakt en van de natuurgebieden stond ik echt versteld. Dat had ik eigenlijk helemaal niet verwacht. 

Dus of je nu een avonturier, natuur- en cultuurliefhebber bent, alleen of samen reist.. in Tsjechië kan iedereen zijn hartje ophalen. Tsjechië is echt een heel divers land!

F.A.Q.

Aap Noot Reis Reiscoach

Deze reisgids is geschikt voor iedereen die op reis/vakantie wilt naar Tsjechië. Of je nu een uitgestippelde reis wilt of alleen op zoek bent naar toffe reistips en inspiratie. 

De download is direct na aankoop beschikbaar. Klik op de downloadknop “Reisgids Tsjeschië”  en je download start direct. Let op: het is een groot bestand dus de download kan even duren.

De reisgids kun je zowel lezen op de laptop als op een tablet of mobiele telefoon. Het formaat wordt automatisch aangepast aan het type scherm, hierdoor is de reisgids altijd goed leesbaar.

Natuurlijk! Deze reisgids is een super leuk en origineel cadeau voor een reisliefhebber. Koop de reisgids, download deze en stuur het gedownloade bestand (PDF) naar de ontvanger.

Dit is een digitaal product, retourneren is helaas daarom niet mogelijk. Ben je niet tevreden over jouw product? Neem contact met mij op via info@aapnootreis.nl

Het is niet toegestaan om de inhoud te kopiëren, verveelvoudigen of door te sturen naar anderen. Wil je de gids graag delen met familie of vrienden, cadeau geven of aan een ander laten zien, koop dat een nieuw exemplaar of verwijs diegene naar deze productpagina.

Wil je graag jouw mening delen over mijn reisgids? Dat kan natuurlijk! Klik hier om een review te schrijven.

De gids is alleen als E-Book verkrijgbaar. Je ontvangt dus geen fysiek boekje. Wel ontvang je een kortingscode in je bestelbevestiging om de reisgids met 15% korting te laten drukken.

Zeker! Sinds kort kun je ook binnen Europa rondreizen boeken bij Aap Noot Reis. Onder de reisgids vind je twee knoppen om de rondreis van 2 of 3 weken te boeken.

Bekijk hier meer reisgidsen: