Reisgids Tsjechië

Bestel hier jouw reisgids

Super tof dat je mijn reisgids wilt bestellen. Wanneer je de reisgids hieronder koopt, kun je deze na het afronden van je bestelling direct downloaden.

Heel veel plezier ervan!

Mijn ervaringen, kennis en tips heb ik gebundeld in deze reisgids. Deze reisgids is met heel veel passie & liefde geschreven.

Een complete reisgids met twee uitgebreide routes door Tsjechië. Deze reisgids bestaat uit 180 pagina’s vol met reistips, de leukste activiteiten, handige informatie en de mooiste bestemmingen.

Dit staat erin:

→ Route van 2 weken
→ Route van 3 weken
→ Bijzondere bestemmingen
→ Wat te zien & doen
→ Eten & drinken
→ Aan te raden accommodaties
→ Tips voor onderweg
→ Praktische tips
→ Mini taalgids
→ Sfeerfoto’s
→ En nog veel meer..

Reisgids Tsjechië € 19,95

NU VOOR € 14,95

Sneak peek

Neem hier vast een kijkje in de reisgids:

Tsjechië is verrassend mooi, wat ik vooral zo ontzettend mooi vond waren de kleurrijke en pittoreske stadjes en de vele kastelen. Tsjechië heeft echt iets sprookjesachtig, wat het dus ook een hele romantische bestemming maakt en van de natuurgebieden stond ik echt versteld. Dat had ik eigenlijk helemaal niet verwacht. 

Dus of je nu een avonturier, natuur- en cultuurliefhebber bent, alleen of samen reist.. in Tsjechië kan iedereen zijn hartje ophalen. Tsjechië is echt een heel divers land!

Reviews:

F.A.Q.

DSC07028

Deze reisgids is geschikt voor iedereen die op reis/vakantie wilt naar Tsjechië. Of je nu een uitgestippelde reis wilt of alleen op zoek bent naar toffe reistips en inspiratie. 

De download is direct na aankoop beschikbaar. Klik op de downloadknop “Reisgids Tsjeschië”  en je download start direct. Let op: het is een groot bestand dus de download kan even duren.

De reisgids kun je zowel lezen op de laptop als op een tablet of mobiele telefoon. Het formaat wordt automatisch aangepast aan het type scherm, hierdoor is de reisgids altijd goed leesbaar.

De originele prijs van de reisgids is €19,95 en momenteel bied ik de reisgids aan voor een introductiekorting van €14,95. De kortingsprijs is al verwerkt op de website, je hoeft hier dus niets meer voor te doen.

Natuurlijk! Deze reisgids is een super leuk en origineel cadeau voor een reisliefhebber. Koop de reisgids, download deze en stuur het gedownloade bestand (PDF) naar de ontvanger.

Dit is een digitaal product, retourneren is helaas daarom niet mogelijk. Ben je niet tevreden over jouw product? Neem contact met mij op via info@aapnootreis.nl

Het is niet toegestaan om de inhoud te kopiëren, verveelvoudigen of door te sturen naar anderen. Wil je de gids graag delen met familie of vrienden, cadeau geven of aan een ander laten zien, koop dat een nieuw exemplaar of verwijs diegene naar deze productpagina.

Wil je graag jouw mening delen over mijn reisgids? Dat kan natuurlijk! Klik hier om een review te schrijven.

Heb je interesse in een hardcopy exemplaar? Stuur me even een berichtje voor de mogelijkheden en de kosten. 

Email: info@aapnootreis.nl
Instagram: @aap.noot.reis