Bestel hier jouw favoriete reisgids

Wat heerlijk, je hebt vakantieplannen.. Ga je op vakantie naar Tsjechië, het zonnige Portugal of het onontdekte Albanië? Een roadtrip door Europa is natuurlijk ook altijd een goed idee of misschien wil je juist wat verder weg en een mooie reis buiten Europa maken. Mexico is een land die je het hele jaar door goed kan bezoeken! Welke bestemming je ook kiest? Ik help je op weg; met persoonlijk reisadvies, handige tips of een reisgids. Kies hier de reisgids die bij jou past. Een complete reisgids met een route van 2, 3 of 4 weken, bijzondere bestemmingen, tips voor activiteiten, restaurants, accommodaties, tips voor onderweg, praktische tips, een mini taalgids, inspiratiefoto’s en nog veel en veel meer! Of kies voor een Mini Gids, waar de leukste tips en restaurants in staan voor jouw bestemming. Staat jouw (mini) reisgids hier niet tussen, vraag er dan eentje aan in de vorm van een reisplan op maat of een persoonlijke mini gids die past bij jouw wensen!

Lissabon Reisgids

Reviews:

Laura"Overzichtelijk en duidelijk"
Lees verder
De reisgids ziet er mooi uit. Ik vind het heel overzichtelijk en duidelijk en er staan echt super veel tips in. Ik kan niet wachten om op vakantie naar Tsjechië te gaan!
Noreen"Ik ben enthousiast geworden door het lezen"
Lees verder
De reisgids is heel erg uitgebreid. Van handige tips tot 2 complete routes. Alle informatie voor een reis staat in de gids. Het leest heerlijk door en de mooie foto’s zorgen ervoor dat je als lezer een goed beeld krijgt van de bestemmingen. Door het lezen van de gids ben ik enthousiast geworden over Tsjechië.
Anna"Er staan echt super veel tips in"
Lees verder
De reisgids ziet er mooi uit. Ik vind het heel overzichtelijk en duidelijk en er staan echt super veel tips in. Ik kan niet wachten om op vakantie naar Tsjechië te gaan!
Elsa"Door deze reisgids besloten om naar Tsjechië te gaan"
Lees verder
Door deze reisgids besloten om volgend jaar zomer naar Tsjechië te gaan. We stellen een leuke en mooie reis samen door de goeie tips uit deze gids. De gids leest heerlijk weg en maakt je helemaal enthousiast voor de vakantie. Bedankt!!
Yoni"Deze gids staat vol met onwijs toffe tips en must visits."
Lees verder
Denk je een Tsjechië kenner te zijn zie je ineens de gids en instagram posts van Renee voorbij komen. Oh boy was I wrong! Deze gids staat vol met onwijs toffe tips en must visits. Of je nu wat handige tips wilt of een compleet uitgestippelde reis, dit is dé must have gids voor Tsjechië. Ik neem delen van de route en handige tips zeker mee in mijn volgende trip!!
Remon"Ik raad iedereen aan om deze reisgids aan te schaffen als je naar Tsjechië gaat."
Lees verder
Ik was voorheen alleen in Praag geweest en kende Tsjechië eigenlijk niet zo goed. Dit jaar naar Tsjechië geweest en Renee’s reisgids gebruikt bij mijn reis. Ik heb door haar tips de hotspots, onbekende parels, steden en natuur in Tsjechië ontdekt! De reisgids leest makkelijk door, alles staat goed omschreven en is helder. Ik raad iedereen aan om deze reisgids aan te schaffen als je naar Tsjechië gaat. Ik kan niet wachten om haar reisgids van Portugal te gebruiken!
Anna Kuijpers"Ik ben zelf Portugees en deze gids is mijn ogen GEWELDIG!"
Lees verder
De reisgids is zo mooi en compleet gemaakt. Ik ben zelf Portugees en ik durf wel te zeggen dat ik kritisch ben over alles wat met Portugal en reizen te maken heeft. Deze gids is in mijn ogen GEWELDIG! En ik weet ook zeker zowel voor de mensen die nooit in Portugal zijn geweest en mensen die Portugal al vrij goed kennen. Het is heel praktisch, compleet en het leest nog lekker weg ook. Aap Noot Reis heeft mij geïnspireerd om een aantal plekken te bezoeken die ik anders niet bezocht had, zoals Serra da Estrela en Monchique.
Jacqueline"Deze reisgids heeft onze reis leuker en makkelijker gemaakt!"
Lees verder
Wow! Van deze reisgids is écht werk gemaakt. Ik was nog nooit eerder in Portugal geweest en dankzij deze gids wist ik precies waar ik moest zijn. De tips zijn een mooie combinatie van populaire hotspots en onontdekte plekjes. Ook fijn dat er meerdere accommodaties en restaurants in worden getipt. Deze reisgids heeft onze reis leuker en makkelijker gemaakt! Bedankt daarvoor en ik ben benieuwd naar welke reisgidsen er nog meer gaan uitkomen.
Thomas"Alleen al door deze te gebruiken hebben we zoveel geld bespaard."
Lees verder
Deze zomer 12 dagen een rondreis door Portugal gemaakt met deze reisgids als leidraad en wat heeft dat goed uitgepakt zeg! De aangeschreven hotels zijn echt geweldig. Alleen al door deze te gebruiken hebben we zoveel geld bespaard. Niet alleen is het een leuke en mooie reisgids, maar erg praktisch en scheelt een hoop zoekwerk naar leuke plekken.
Samantha"Je krijgt echt mega veel voor je geld."
Lees verder
Wauw! Je krijgt echt mega veel voor je geld. Bijna 200 pagina’s vol informatie waardoor je zelf eigenlijk alleen de gids nog hoeft te lezen en Google tijdens jouw reis niet hoeft te openen. Van accommodaties tot locale gerechten, hij staat vol met bruikbare tips.
Suzanne"Veel waard voor je geld met deze reisgids!"
Lees verder
Wat een top reisgids! Ik word hier heel enthousiast van, je kan bijna niet meer wachten op je vertrek na het lezen en bekijken van deze reisgids😁 Ik vind ‘m heel compleet en je kan hem allerhande gebruiken. Ideaal als je inspiratie nodig hebt, maar ook als je aan de hand meegenomen wilt worden en geen uitzoekwerk wilt! De reisgids biedt ook leuke weetjes en is prachtig ontworpen. Veel waard voor je geld met deze reisgids! Zelfs na je reis blijft de reisgids een genot om doorheen te bladeren☺️ Dankjewel!
Previous
Next

Staat jouw bestemming er niet tussen?

Vraag jouw Mini Gids aan:

Het grootste verschil tussen een Mini Gids op aanvraag en de “kant-en-klare” reisgidsen op de website, is dat jij de inhoud kan bepalen! Jouw persoonlijke Mini Gids kun je naar wens aanpassen. Je krijgt hiervoor een vragenlijstje van me.

Overzichtelijk en altijd bij de hand! Ik pas jouw persoonlijke Mini Gids aan op jouw wensen en je kan ‘m naar wens aanvullen.