Reisblogs Portugal
Lees hier alle tips over Portugal

Ons favoriete land in Europa, het land van zon, strand, heerlijke wijn, smaakvol eten, buiten leven, prachtig landschap, koloniale steden, authentieke dorpjes en nog veel en veel meer. Portugal is een heerlijk land voor een korte vakantie, een roadtrip en je zal niet de eerste zijn die er definitief naar toe verhuist. Zo vertrok ik zelf ook voor een jaar naar Lissabon, wat voor altijd mijn favoriete stad in Europa zal blijven. De stad met het iconische gele trammetje, de sfeervolle wijk Alfama, de geweldige miradouros (uitzichtpunten) over de stad en natuurlijk het zonnetje dat bijna altijd schijnt. Of je nu een avonturier bent, vanlifer, roadtripper, strandganger, cultuurliefhebber, wijnfanaat of wandelaar.. Portugal heeft voor ieder wat wils! Lees hier alle tips over dit geweldige land, van de Douro Vallei in het Noorden tot de prachtige stranden van de Algarve en natuurlijk de groene eilanden met prachtige natuur, Madeira en de Azoren. Je vind het allemaal in onze reisblogs over Portugal.

Bekijk hier alle blogs voor jouw reis naar Portugal:

Madeira

Buiten de gebaande paden op Madeira

De prachtige PR wandelingen in Madeira zijn behoorlijk populair! Deze wandelroute is buiten de gebaande paden, lees hier over de wandeling.

Madeira

Ruige wandelroute in Oost Madeira

Wandel door vulkanisch landschap in het oosten van Madeira op het schiereiland Ponta de São Lourenço. Lees hier alles over deze wandelroute.

Madeira

De mooiste wandeling op Madeira

Hou je van wandelen? Dan zit je goed op het Portugese eiland Madeira. Lees hier alles over één van de mooiste wandelingen op Madeira.