Reisgids Albanië

Mijn ervaringen, kennis en tips heb ik gebundeld in deze Reisgids Albanië. Completer dan dit krijg je een reisgids niet!

In deze digitale reisgids (E-BOOK) staan twee uitgebreide routes door Albanië. Deze reisgids bestaat uit 188 pagina’s vol met reistips, de leukste activiteiten, handige informatie en de mooiste bestemmingen. Albanië is een geweldige en bijzondere bestemming, dat voor elk type reiziger iets te bieden heeft!

→ Route van 2 weken
→ Route van 3 weken
→ Bijzondere bestemmingen
→ Wat te zien & doen
→ Eten & drinken
→ Aan te raden accommodaties
→ Tips voor onderweg
→ Praktische tips
→ Mini taalgids
→ Sfeerfoto’s
→ En nog veel meer..

Reviews:

Anneke"Echt super blij mee"
Lees verder
WauW wat is ie tof!!! Echt super blij mee. En nu maar eens bedenken wanneer ik die kant op ga!
Ferdinand"Ik spaar ze allemaal"
Lees verder
Ik ga ze allemaal sparen denk ik! Ik heb de reisgids van Tsjechië en Portugal ook al en keer op keer top kwaliteit. Handzame tips, gebruiksvriendelijke gids en mooie illustraties ter begeleiding.
Lies"Je hebt niets anders meer nodig"
Lees verder
Een feest voor het oog en een feest voor de reislust. Deze reisgids is zo compleet dat je er niets anders meer nodig naast hebt. Ik ben nog nooit in Albanië geweest, maar ben zeker van plan om in 2022 te gaan. Het lijkt me een fantastisch land en Renee weet het zeer beeldend te beschrijven. Ik kan niet wachten om het met eigen ogen te zien!
Dennis"TOP"
Lees verder
Gewoon TOP! Ik raad het aan.
Naomi"Deze reisgids komt als geroepen"
Lees verder
Toen ik Albanië voorbij zag komen bij Wie is de Mol 2022.. wist ik het zeker! Ik wil naar Albanië toe. Deze reisgids komt als geroepen. Hier kan ik zeker genoeg tips uithalen om een hele toffe reis door Albanië te gaan maken. Ook ideaal als je zelf helemaal niets wilt uitzoeken, want de gids is dusdanig compleet dat het van dag tot dag is uitgeschreven.
Jennifer"Overzichtelijk! Ik ben er erg blij mee."
Lees verder
Er staan ZOVEEL tips in dat je bijna niet weet waar je moet beginnen. Gelukkig de gids zo overzichtelijk geschreven dat je de routes van dag tot dag kan volgen. Ik ben er erg blij mee 🙂
Sabine"Erg gebruiksvriendelijk en prettig leesbaar"
Lees verder
Ik heb de reisgids van Albanie gebruikt. Hartstikke handige tips staan erin, een haalbaar programma. Erg gebruiksvriendelijk, prettig leesbaar en mooie foto’s en lay-out. Echt een aanrader. Ik ben ook erg benieuwd naar de andere reisgidsen.
Martine"Extra veel zin in de reis nu!"
Lees verder
Wat een leuke en inspiratievolle reisgids is dit! Extra veel zin in de reis nu! En via de e-mail ontving ik nog kampeertips. Super service;-)
Vorige
Volgende

Sneak peek

Pijl

Neem hier vast een kijkje in de digitale reisgids Albanië:

Albanië is een uniek en bijzonder vakantieland! Albanië is nog een onontdekte parel in de balkan. Dit land is zeker nog niet overlopen door massatoerisme en heeft zo ontzettend veel te bieden. Van prachtig gebergte tot idylissche stranden met helder blauw water. Het Zuiden van Albanië heeft een indrukwekkende kustlijn met stranden die rechtstreeks uit een brochure lijken te komen.

 In het Noorden vind je de zogenoemde Albanese alpen. Geweldige en indrukwekkende rotsformaties in een prachtig berggebied. Dit gedeelte van Albanië leent zich perfect voor uitdagende hikes en mooie wandelingen.

Het is een avontuurlijk land, met uitdagende wegen. De lokale bevolking is ontzettend vriendelijk en behulpzaam en het eten in Albanië is verrassend lekker. De keuken is een mix tussen de Griekse, Turkse en Italiaanse keuken.

F.A.Q.

Aap Noot Reis Reiscoach

Deze reisgids is geschikt voor iedereen die op reis/vakantie wilt naar Albanië. Of je nu een uitgestippelde reis wilt of alleen op zoek bent naar toffe reistips en inspiratie. 

De download is direct na aankoop beschikbaar. Klik op de downloadknop “Reisgids Albanië”  en je download start direct. Let op: het is een groot bestand dus de download kan even duren.

De reisgids kun je zowel lezen op de laptop als op een tablet of mobiele telefoon. Het formaat wordt automatisch aangepast aan het type scherm, hierdoor is de reisgids altijd goed leesbaar.

Natuurlijk! Deze reisgids is een super leuk en origineel cadeau voor een reisliefhebber. Koop de reisgids, download deze en stuur het gedownloade bestand (PDF) naar de ontvanger.

Dit is een digitaal product, retourneren is helaas daarom niet mogelijk. Ben je niet tevreden over jouw product? Neem contact met mij op via info@aapnootreis.nl

Het is niet toegestaan om de inhoud te kopiëren, verveelvoudigen of door te sturen naar anderen. Wil je de gids graag delen met familie of vrienden, cadeau geven of aan een ander laten zien, koop dat een nieuw exemplaar of verwijs diegene naar deze productpagina.

Wil je graag jouw mening delen over mijn reisgids? Dat kan natuurlijk! Klik hier om een review te schrijven.

Heb je interesse in een hardcopy exemplaar? Stuur me even een berichtje voor de mogelijkheden en de kosten. 

Email: info@aapnootreis.nl
Instagram: @aap.noot.reis

Alle reisgidsen van Aap Noot Reis worden regelmatig geüpdate. De tips zijn gebaseerd op eigen ervaringen en/of uitgebreide research. Echter, vinden er ook constant veranderingen plaats in de wereld. Vooral in de reiswereld! Ik doe mijn uiterste best om elke reisgids zo veel mogelijk up to date te houden. Toch wil ik je vragen om er rekening mee te houden dat informatie kan afwijken van mijn advies.

Denk bijvoorbeeld aan een veranderd reisschema van het openbaar vervoer, een restaurant uit de tips dat ineens gesloten is of een accommodatie die niet meer bestaat. Nou zal dit in de regel niet zo vaak voorkomen, maar toch even handig om te weten. Check bijvoorbeeld ter plaatse even de tijden/route van het OV en vraag de lokale bevolking om hulp bij twijfel.

Kom je een foutje tegen? Dan is het super fijn als je mij dit wilt laten weten. Zo kan ik mijn reisgidsen nóg beter up to date houden.

Bekijk hier meer reisgidsen: