Mijn ervaringen, kennis en tips heb ik gebundeld in deze reisgids Albanië. Deze digitale reisgids is met heel veel passie & liefde geschreven.

Een complete reisgids (E-BOOK) met twee uitgebreide routes door Albanië. Deze reisgids bestaat uit 179 pagina’s vol met reistips, de leukste activiteiten, handige informatie en de mooiste bestemmingen.

Dit staat erin:

→ Route van 2 weken
→ Route van 3 weken
→ Bijzondere bestemmingen
→ Wat te zien & doen
→ Eten & drinken
→ Aan te raden accommodaties
→ Tips voor onderweg
→ Praktische tips
→ Mini taalgids
→ Sfeerfoto’s
→ En nog veel meer..

Digitale reisgids Albanië € 19,95

NU VOOR € 14,95

Sneak peek

Neem hier vast een kijkje in de digitale reisgids:

Albanië is een uniek en bijzonder vakantieland! Albanië is nog een onontdekte parel in de balkan. Dit land is zeker nog niet overlopen door massatoerisme en heeft zo ontzettend veel te bieden. Van prachtig gebergte tot idylissche stranden met helder blauw water. Het Zuiden van Albanië heeft een indrukwekkende kustlijn met stranden die rechtstreeks uit een brochure lijken te komen.

 In het Noorden vind je de zogenoemde Albanese alpen. Geweldige en indrukwekkende rotsformaties in een prachtig berggebied. Dit gedeelte van Albanië leent zich perfect voor uitdagende hikes en mooie wandelingen.

Het is een avontuurlijk land, met uitdagende wegen. De lokale bevolking is ontzettend vriendelijk en behulpzaam en het eten in Albanië is verrassend lekker. De keuken is een mix tussen de Griekse, Turkse en Italiaanse keuken.

F.A.Q.

Aap Noot Reis Reiscoach

De download is direct na aankoop beschikbaar. Klik op de downloadknop “Reisgids Albanië”  en je download start direct. Let op: het is een groot bestand dus de download kan even duren.

Deze reisgids is geschikt voor iedereen die op reis/vakantie wilt naar Albanië. Of je nu een uitgestippelde reis wilt of alleen op zoek bent naar toffe reistips en inspiratie. 

De reisgids kun je zowel lezen op de laptop als op een tablet of mobiele telefoon. Het formaat wordt automatisch aangepast aan het type scherm, hierdoor is de reisgids altijd goed leesbaar.

De originele prijs van de reisgids is €19,95 en momenteel bied ik de reisgids aan voor een introductiekorting van €14,95. De kortingsprijs is al verwerkt op de website, je hoeft hier dus niets meer voor te doen.

Natuurlijk! Deze reisgids is een super leuk en origineel cadeau voor een reisliefhebber. Koop de reisgids, download deze en stuur het gedownloade bestand (PDF) naar de ontvanger.

Dit is een digitaal product, retourneren is helaas daarom niet mogelijk. Ben je niet tevreden over jouw product? Neem contact met mij op via info@aapnootreis.nl

Het is niet toegestaan om de inhoud te kopiëren, verveelvoudigen of door te sturen naar anderen. Wil je de gids graag delen met familie of vrienden, cadeau geven of aan een ander laten zien, koop dat een nieuw exemplaar of verwijs diegene naar deze productpagina.

Wil je graag jouw mening delen over mijn reisgids? Dat kan natuurlijk! Klik hier om een review te schrijven.

Heb je interesse in een hardcopy exemplaar? Stuur me even een berichtje voor de mogelijkheden en de kosten. 

Email: info@aapnootreis.nl
Instagram: @aap.noot.reis