Reisgids Bali voorkant

Mijn ervaringen, kennis en tips heb ik gebundeld in deze Reisgids Bali. Completer dan dit krijg je een reisgids niet!

In deze digitale reisgids (E-BOOK) staat een uitgebreide route van 2 of 3 weken door Bali, met suggesties om de route te verkorten of te verlengen. Deze reisgids bestaat uit 132 pagina’s vol met reistips, de leukste activiteiten, handige informatie en de mooiste bestemmingen. Bali is een geweldige en unieke bestemming.

→ Route van 2 of 3 weken
→ Alles over Bali 
→ Praktische informatie 

→ Vervoer: hoe kom je er? 
→ 6 bijzondere bestemmingen
→ Wat te zien & doen
→ Restaurants Hip & Lokaal
→ Accommodaties Budget & Luxury
→ Verleng je route: 6 opties
→ Mini taalgids
→ Sfeerfoto’s
→ En nog veel meer..

Reviews:

Larissa"Je kunt echt zien dat ze dit met passie heeft geschreven"
Lees verder
Wat een uitgebreide en leuke reisgids! Er staan zoveel goede tips in en daarnaast ook leuke/handige weetjes. Je kunt echt zien dat ze dit met passie heeft geschreven. Super blij met de reisgids en ik weet zeker dat ik mega veel aan haar tips ga hebben tijdens mijn Bali reis.
Bart"Allerlei handige tips"
Lees verder
Super goede reisgidsen met duidelijke uitleg per activiteit, hoe je er komt en waar je kunt overnachten. Allerlei handige tips! Voor de volgende reis koop ik zeker weer een gids
Floortje"Het bespaard zoveel tijd en je bent zeker dat je op de beste plaatsten komt"
Lees verder
Het is de eerste keer dat ik een reisgids hebt gebruikt en wauw, zo handig! Het bespaard zoveel tijd en je bent zeker dat je op de beste plaatsten komt. Deze is ook vlot te lezen en heeft een heel leuk design. Voor mijn toekomstige reizen ga ik vaker reisgidsen gebruiken en hopelijk heeft aapnootreis deze bestemming dan ook al bezocht!
Sylvi"Heel verfrissend de eerlijkheid van Rene over de do's en dont's"
Lees verder
De reisgids Bali besteld bij Rene van Aap Noot Reis als voorbereiding op mijn reis naar Bali. De gids is echt een aanwinst, heel volledig en precies de informatie waar ik naar opzoek was. En heel verfrissend de eerlijkheid van Rene over de do's en dont's. Leuke extra is dat je hem kan laten uitprinten met 15% korting. Heerlijk om te lezen en staat heel tof bij de rest van mijn reisboeken! Groetjes Sylvi van Amazinglydutch travelstories
Previous
Next

Sneak peek

Neem hier vast een kijkje in de digitale reisgids Bali:

Bali is een bestemming dat het allemaal heeft! Prachtige tropische stranden, heerlijk eten, een indrukwekkende cultuur, vriendelijke bevolking en gevarieerde landschappen. Bali wordt ook wel het eiland van de goden genoemd, het is een eiland dat voor elk type reiziger geschikt is. Van de avonturier tot de luxe reiziger en van backpackers tot gezinnen. Bali heeft voor ieder wat wils!

Balinezen zijn ongekend vriendelijk. De lokale bevolking uiterst behulpzaam en respectvol. De cultuur, inclusief de prachtige tempels, het heerlijke eten, de kleding en tradities, maken een rondreis door Bali zo bijzonder. Het is allemaal heel doordacht, zichtbaar en bewust. 

Het eten op Bali is fantastisch, voor zowel vegetariërs als vleesliefhebbers. De keuze is reuze. Het lekkerste eet je bij een Warung, dit is een lokaal restaurant. Ook zijn er genoeg hippe koffietentjes, luxe restaurants en alles er tussenin te vinden!

F.A.Q.

Aap Noot Reis Reiscoach

Deze reisgids is geschikt voor iedereen die op reis/vakantie wilt naar Bali. Of je nu een uitgestippelde reis wilt of alleen op zoek bent naar toffe reistips en inspiratie. 

De download is direct na aankoop beschikbaar. Klik op de downloadknop “Reisgids Bali”  en je download start direct. Let op: het is een groot bestand dus de download kan even duren.

De reisgids kun je zowel lezen op de laptop als op een tablet of mobiele telefoon. Het formaat wordt automatisch aangepast aan het type scherm, hierdoor is de reisgids altijd goed leesbaar.

Natuurlijk! Deze reisgids is een super leuk en origineel cadeau voor een reisliefhebber. Koop de reisgids, download deze en stuur het gedownloade bestand (PDF) naar de ontvanger.

Dit is een digitaal product, retourneren is helaas daarom niet mogelijk. Ben je niet tevreden over jouw product? Neem contact met mij op via info@aapnootreis.nl

Het is niet toegestaan om de inhoud te kopiëren, verveelvoudigen of door te sturen naar anderen. Wil je de gids graag delen met familie of vrienden, cadeau geven of aan een ander laten zien, koop dat een nieuw exemplaar of verwijs diegene naar deze productpagina.

Wil je graag jouw mening delen over mijn reisgids? Dat kan natuurlijk! Klik hier om een review te schrijven.

Heb je interesse in een hardcopy exemplaar? Stuur me even een berichtje voor de mogelijkheden en de kosten. 

Email: info@aapnootreis.nl
Instagram: @aap.noot.reis

Bekijk hier meer reisgidsen: