Reisgids Filipijnen

Mijn ervaringen, kennis en tips heb ik gebundeld in deze Reisgids Filipijnen. Completer dan dit krijg je een reisgids niet!

In deze digitale citygids (E-BOOK) over de Filipijnen, staan de mooiste plekjes om te zien, de highlights, de hidden gems, restaurantjes, activiteiten, tours, tips en handig info! Deze citygids bestaat uit 168 pagina’s vol met reistips, de leukste activiteiten, handige informatie en de mooiste bestemmingen. De Filipijnen is een tropische reisbestemming!

→ Route van 3 of 4 weken
→ Alles over de Filipijnen 
→ Praktische informatie 

→ Vervoer: hoe kom je er? 
→ 8 bijzondere bestemmingen
→ Wat te zien & doen
→ Restaurants hip & Lokaal
→ Accommodaties budget & luxury
→ Verleng je route: 6 opties
→ Mini taalgids
→ Sfeerfoto’s
→ En nog veel meer..

Reviews:

Charlotte"Alle informatie die je nodig hebt"
Lees verder
Erg verrast na het downloaden van deze reisgids. 173 pagina’s, met alle informatie die je nodig hebt. Activiteiten, accomodaties en restaurant in alle hotspots van de Filipijnen.
Nick"Leuke inspiratie voor onze reis"
Lees verder
De reisgids Filipijnen gekocht en hier erg blij mee. Deze reisgids is uitgebreid, er staat veel praktische informatie in en het is zoals genoemd in de beschrijving echt compleet. Nu nog meer zin om naar de Filipijnen te gaan, het is leuke inspiratie voor onze reis. Ook fijn dat er accommodaties voor verschillende budgetten worden aangeraden, zo kunnen we een mooie mix maken van budget en luxe.
Kirsten"We komen hierdoor op veel mooie plekken"
Lees verder
Wij reizen momenteel door de Filipijnen en hebben super veel aan de tips van Aap Noot Reis. We komen hierdoor op veel mooie plekken en ook de eettips zijn super!
Sandra"Per eiland goede tips voor de beste activiteiten"
Lees verder
De reisgids Filipijnen heeft heel veel informatie. Per eiland goede tips voor de beste activiteiten. Eerlijke reviews en goede suggesties voor accomodaties en eettentjes. Heel leuk om zo je reis te plannen.
Susanne"Alle tips die er in staan echt top"
Lees verder
Wij maken momenteel gebruik van de reisgids Filipijnen en tot nu toe zijn alle tips die er in staan echt top. Alleen maar lekker gegeten en goed het massa toerisme kunnen ontwijken. Kijk uit naar de rest van onze reis.
Vorige
Volgende

Sneak peek

Pijl

Neem hier vast een kijkje in de digitale reisgids Filipijnen:

De Filipijnen is de perfecte bestemming voor liefhebbers van strand, palmbomen en tropische eilanden. Een rondreis in de Filipijnen is zeker de moeite waard! Vooral als je gek bent op witte zandstranden en wuivende palmbomen. Gelukkig is er nog zoveel meer te doen dan alleen strandhangen.

Maak prachtige boottochten door indrukwekkende rotsformaties. Spring (achterop) een scooter om onbekende plekjes te ontdekken en ga op pad om watervallen te ontdekken. Mijn favoriete highlights en onontdekte plekjes staan natuurlijk allemaal in deze reisgids.

De Filipijnen bestaat uit meer dan zevenduizend eilanden. Elk eiland is weer anders, maar wat de meeste wel gemeen hebben zijn hagelwitte zandstranden, palmbomen, veel groen en mooie watervallen.

 

F.A.Q.

Aap Noot Reis Reiscoach

Deze reisgids is geschikt voor iedereen die op reis/vakantie wilt naar de Filipijnen. Of je nu een uitgestippelde reis wilt of alleen op zoek bent naar toffe reistips en inspiratie. 

De download is direct na aankoop beschikbaar. Klik op de downloadknop “Reisgids Filipijnen”  en je download start direct. Let op: het is een groot bestand dus de download kan even duren.

De reisgids kun je zowel lezen op de laptop als op een tablet of mobiele telefoon. Het formaat wordt automatisch aangepast aan het type scherm, hierdoor is de reisgids altijd goed leesbaar.

Natuurlijk! Deze reisgids is een super leuk en origineel cadeau voor een reisliefhebber. Koop de reisgids, download deze en stuur het gedownloade bestand (PDF) naar de ontvanger.

Dit is een digitaal product, retourneren is helaas daarom niet mogelijk. Ben je niet tevreden over jouw product? Neem contact met mij op via info@aapnootreis.nl

Het is niet toegestaan om de inhoud te kopiëren, verveelvoudigen of door te sturen naar anderen. Wil je de gids graag delen met familie of vrienden, cadeau geven of aan een ander laten zien, koop dat een nieuw exemplaar of verwijs diegene naar deze productpagina.

Wil je graag jouw mening delen over mijn reisgids? Dat kan natuurlijk! Klik hier om een review te schrijven.

Heb je interesse in een hardcopy exemplaar? Stuur me even een berichtje voor de mogelijkheden en de kosten. 

Email: info@aapnootreis.nl
Instagram: @aap.noot.reis

Bekijk hier meer reisgidsen: