Voorkant Reisgids Mexico

Mijn ervaringen, kennis en tips heb ik gebundeld in deze Reisgids Mexico. Deze digitale reisgids is met heel veel passie & liefde geschreven.

Een complete reisgids (E-BOOK) met een uitgebreide route van 4 weken door Mexico, met suggesties om de route te verkorten of te verlengen. Deze reisgids bestaat uit 179 pagina’s vol met reistips, de leukste activiteiten, handige informatie en de mooiste bestemmingen. De route(s) kun je zowel met het openbaar vervoer als een huurauto reizen.

Dit staat erin:

→ Route van 4 weken
→ Suggesties om de route te verkorten
→ Suggesties om de route te verlengen
→ Bijzondere bestemmingen
→ Wat te zien & doen
→ Eten & drinken
→ Aan te raden accommodaties
→ Tips voor onderweg
→ Praktische tips
→ Mini taalgids
→ Sfeerfoto’s
→ En nog veel meer..

€ 14,95

Reviews:

Alice"Alle informatie die ik nodig had"
Lees verder
Geweldige reisgids! Ik ga over twee maanden naar mexico voor 4 weken maar twijfelde nog over welke route ik wilde nemen. Deze reisgids heeft mij alle informatie gegeven die ik nodig had om een mooie reis naar mexico te plannen! Zeker een aanrader.
Angelique"Veel informatie"
Lees verder
Echt een super fijne reisgids om te beginnen om je reis te plannen. Veel informatie over reistijd, hostels, eet gelegenheden bestemmingen! Echt zo fijn! Het is natuurlijk wel een digitale reisgids, ik heb het bestand uitgeprint omdat ik het wel fijn vind om een boek te hebben.
Previous
Next

Sneak peek

Neem hier vast een kijkje in de digitale reisgids:

Mexico is een reisland dat het allemaal heeft! Prachtige tropische stranden, heerlijk eten, de indrukwekkende Maya cultuur, geweldige natuur en kleurrijke steden. Mexico is het land van de Maya’s. Chichen Itza, één van de grootste Maya steden is dan ook niet voor niets uitgeroepen tot één van de zeven wereldwonderen.

Het eten in Mexico is zo ontzettend divers! Wie bang is dat er alleen taco’s op het menu staat heeft het mis! Mexico is een populair land voor wateractiviteiten surfen, suppen snorkelen en duiken.

De infrastructuur in Mexico is goed! Of je er nu voor kiest om zelf met een huurauto op pad te gaan of met het openbaar vervoer wilt gaan reizen, het is beiden heel goed te doen. Mexico heeft over het algemeen goede wegen en een uitgebreid busnetwerk. 

 

F.A.Q.

Aap Noot Reis Reiscoach

Deze reisgids is geschikt voor iedereen die op reis/vakantie wilt naar Mexico. Of je nu een uitgestippelde reis wilt of alleen op zoek bent naar toffe reistips en inspiratie. 

De download is direct na aankoop beschikbaar. Klik op de downloadknop “Reisgids Mexico”  en je download start direct. Let op: het is een groot bestand dus de download kan even duren.

De reisgids kun je zowel lezen op de laptop als op een tablet of mobiele telefoon. Het formaat wordt automatisch aangepast aan het type scherm, hierdoor is de reisgids altijd goed leesbaar.

Natuurlijk! Deze reisgids is een super leuk en origineel cadeau voor een reisliefhebber. Koop de reisgids, download deze en stuur het gedownloade bestand (PDF) naar de ontvanger.

Dit is een digitaal product, retourneren is helaas daarom niet mogelijk. Ben je niet tevreden over jouw product? Neem contact met mij op via info@aapnootreis.nl

Het is niet toegestaan om de inhoud te kopiëren, verveelvoudigen of door te sturen naar anderen. Wil je de gids graag delen met familie of vrienden, cadeau geven of aan een ander laten zien, koop dat een nieuw exemplaar of verwijs diegene naar deze productpagina.

Wil je graag jouw mening delen over mijn reisgids? Dat kan natuurlijk! Klik hier om een review te schrijven.

Heb je interesse in een hardcopy exemplaar? Stuur me even een berichtje voor de mogelijkheden en de kosten. 

Email: info@aapnootreis.nl
Instagram: @aap.noot.reis