Reistips
Tips om je voor te bereiden op jouw reis

Om jouw reisvoorbereidingen nog makkelijker te maken hebben wij de belangrijkste zaken voor je op een rijtje gezet. Of je nu een doorgewinterde globetrotter bent of net begint met het verkennen van de wereld, hier vind je alles wat je nodig hebt om je reis onvergetelijk te maken. Praktische tips, budgettips, inpaktips, reishacks en nog veel meer reistips geschreven door reisexperts met heel veel reiservaring. Ga goed voorbereid op pad met onze reisblogs. Op deze pagina vind je al onze reisblogs vol met tips om jouw reis voor te bereiden. Lees hier alles wat je moet weten voor je op reis gaat. Je mag natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen voor persoonlijk advies.

Maak jouw reisvoorbereidingen nog makkelijker met deze tips:

Reistips

10 x tips Reizen met een reismaatje

Reizen met een reismaatje is een unieke ervaring, dat je elkaar nog niet kent heeft voor- en nadelen. Met deze tips komt het sowieso goed!

Reistips

Reizen met een reismaatje

Reizen met een reismaatje is echt heel erg leuk! Hoe vind je een reismaatje en wat zijn de voor- en nadelen? Lees het in deze blog.

Knusse woonkamer in lichte kleuren met veel planten
Reistips

Huis verhuren of verkopen

Je wilt op wereldreis, maar is het dan handiger om je huis of kamer te verhuren of te verkopen en hoe regel je dat? Lees hier alle tips.

Tropisch eiland Filipijnen
Budget & Kosten

Wat kost een wereldreis?

Aan de wereld rondreizen hangt een prijskaartje.. En de grote vraag is dan natuurlijk wat kost een wereldreis nou eigenlijk? Lees het hier!

Drie stapels munten en munten in een glazen pot
Budget & Kosten

Hoe bespaar je geld?

Ben je aan het sparen voor een mooie reis? Leer in vijf stappen hoe je geld bespaart, zodat je meer kan sparen voor jouw wereldreis.

Mobiele telefoon van Samsung in een hand met apps op het scherm
Handige tips

Handige apps voor op reis

Reis appjes, ze zijn onmisbaar! Ik heb 10 handige apps voor op reis op een rij gezet die je zeker op je telefoon wilt hebben.

Flatlay van reis accessoires camera, vergrootglas, notitieboek, koffie, schoenen op een wereldkaart
Inpakken

Handige gadgets voor op reis

De handige gadgets in deze top 5 maken mijn reizen nog leuker en makkelijker. Check hier of jij deze gadgets ook al meeneemt op reis.