Reiscoach Renee Profielfoto

Jouw wensen + mijn uitzoektalent = zorgeloos op reis

Ik ben Renee en ik ben reiscoach. Als reiscoach is het mijn missie om jou te helpen met de voorbereiding van jouw reis(plannen). Simpel gezegd: jij geeft jouw wensen aan en kan dan lekker achterover gaan zitten, terwijl ik uitzoek wat jij maar uitgezocht wilt hebben. Met mijn succesformule ga jij gegarandeerd zorgeloos op reis. 

Met meer dan 10 jaar reiservaring en enorme passie voor reizen ben ik dit bedrijf begonnen. Reizen heeft mij zoveel gebracht en dat gun ik iedereen. Dankzij mijn eigen ervaringen weet ik nu precies waar ik zoeken moet. Met Aap Noot Reis wil ik jou inspireren om nieuwe plekken te bezoeken, culturen te ervaren en de eindeloze vrijheid te voelen tijdens een (wereld)reis of vakantie.

Wat betekent Aap Noot Reis?

Aap Noot Reis is afgeleid van “aap noot mies”, het leesplankje dat vroeger werd gebruikt om te leren lezen. Met aap noot mies zet je de eerste stappen om te leren lezen en met Aap Noot Reis zet je de eerste stappen naar jouw zorgeloze reis. Want jij verdient een zorgeloze reis.

Aap in een cirkel met een rugzak Aap Noot Reis

Passie en liefde voor reizen

Toen ik voor het eerst op reis ging, vond ik dat ontzettend spannend. Ik had zoveel vragen en twijfels en om de spanning weg te nemen ging ik op zoek naar informatie. Hoe meer ik las, hoe meer vragen ik kreeg en het werd er eigenlijk alleen nog maar spannender op. Graag had ik toen iemand gehad aan wie ik al mijn reisvragen had kunnen stellen. Of iemand die had kunnen meedenken over mijn ideeën en me op weg had kunnen helpen.

Van reizen groei je

Ruim 10 jaar verder heb ik vele reizen gemaakt in verschillende werelddelen. Tot driemaal toe heb ik een wereldreis voorbereid en heb ik heel erg veel geleerd. Vooral dankzij veel vallen en opstaan. 

Ik ben het gelukkigst wanneer ik op reis ben. Ben ik niet op reis? Dan word ik blij van het opdoen van reisinspiratie en het verzamelen van informatie over landen, plaatsen en culturen. Praten over reizen doe ik nog wel het allerliefste!

Achterkant van een knuffel aap voor een vliegtuigraam

Zijn onderstaande punten herkenbaar voor jou? Dan ben je bij Aap Noot Reis aan het juiste adres.

Voor wie is Aap Noot Reis?

Waarom kiezen voor mij?

Persoonlijk reisplan

"Aap Noot Reis is dé plek
voor al jouw reisvragen"

Passie & ervaring

Ruim 10 jaar reiservaring, eindeloze reislust en passie voor reizen. Uitgebreide landen-kennis binnen en buiten Europa. Ik heb vele reistips om het reizen nog leuker en makkelijker te maken.

Onafhankelijk

Mijn advies is geheel onafhankelijk. Aap Noot Reis is geen reisorganisatie of hieraan verbonden. Hierdoor zit je nergens aan vast en zijn er geen verborgen kosten.

Snel & persoonlijk

Persoonlijk contact vind ik belangrijk. Het is tenslotte jouw reis, dus jouw wensen staan voorop. Kies jij voor reisadvies? Dan ontvang je jouw reisplan binnen twee weken.

Eerlijk advies

Mijn tips en adviezen pas ik volledig aan op jouw wensen. Denk ik dat je iets beter niet kan doen? Dan zeg ik dat ook. 

Wat kan Aap Noot Reis allemaal voor je doen?

Persoonlijk reisplan

Jij komt er niet aan toe om jouw vakantie/reis uit te zoeken, dus om jouw de tijd en moeite of stress te besparen doe ik het al uitzoekwerk voor je! Jij geeft je wensen aan en ik ga aan de slag, van complete routes tot accommodaties en meer. Een zorgeloze reis in je mailbox in slechts 6 stappen, lees hier meer!

Losse diensten

Ook voor het kleinere uitzoekwerk kan je bij me terecht, zoals het uitzoeken van voordelige vliegtickets of unieke accommodaties. Deze diensten kun je los aanvragen of combineren als aanvulling op een reisplan. Waar je ook hulp bij nodig hebt, ik denk met je mee en zorg voor reisadvies dat bij jouw wensen past!

1:1 Reiscoaching

Hoe langer je zoekt, hoe meer vragen erbij komen! Herken je dit? Het internet staat vol met goede tips, reisblogs en handige informatie.. maar juist door al die info kan je overweldigd raken en door de bomen het bos niet meer zien!

"Reispraatje"

Daarom hou ik van reispraatjes! Of je nu wilt sparren over jouw volgende vakantiebestemming, op wereldreis wilt, vragen hebt over visa, veiligheid, reisverzekeringen of ook reiscoach wilt worden.. Ik help je gegarandeerd op weg. Eerlijk advies waar je écht iets aan hebt! 

“Een compleet reisplan heeft me zoveel voorpret opgeleverd, in plaats van de gebruikelijke vakantiestress”

– Familie Houben

Witte fiets in Tulum Mexico voor een verkeersbordje met de tekst Follow That Dream

Digitale reisgidsen

Niets leuker dan inspiratie opdoen voor je volgende vakantie/reisbestemming toch? Met de complete reisgidsen van Aap Noot Reis kom je helemaal in de stemming. In de gidsen staan complete routes, accommodaties, wat te zien & doen, eten & drinken en nog veel meer. De digitale reisgidsen zijn mooi vormgegeven vol tips en inspirerende foto’s. Direct na betaling in je mailbox!

Koop hier jouw reisgids:

Mini Gids

NIEUW! Staat jouw bestemming er nog niet tussen? Ik maak graag een persoonlijke Mini Gids voor jouw vakantie/reisbestemming! Lees er hier alles over.

Reisblog

Bestemmingen

De wereld is zo waanzinnig mooi, die móet gewoon ontdekt worden! Ik spaar al jaren stempels en ben gek op nieuwe plekken, avonturen en culturen. Onderweg spaar ik tips voor jou! En niet alleen ik, ook is er regelmatig een enthousiaste gastblogger op Aap Noot Reis te vinden, die zijn/haar tips met je deelt. In deze blogs lees je de leukste hotspots, de hidden gems en unieke bestemmingen! Lees hier meer!

Voorbereidingen

Wanneer je gaat reizen, komt er nog best wat kijken bij wat je allemaal moet regelen! Zoals een goede reisverzekering, visa en vaccinaties, veiligheid op reis en dan moet er ook nog ingepakt worden! Zeker als je een lange reis of wereldreis gaat maken! Om jouw reisvoorbereidingen makkelijker te maken heb ik de belangrijke zaken voor je op een rijtje gezet. Lees hier alles wat je moet weten.

“In Thailand, klom er via mijn broek een aap op mijn schouder. Het gevolg?

Mijn broek op mijn enkels en één oorbel kwijt. Er loopt nu dus een aap in Thailand rond met een ringetje in zijn oor.”

Over Aap Noot Reis

LUISTER NAAR AAP NOOT REISVERHALEN DE PODCAST

Maak je klaar voor een nieuwe podcastverslaving –  In deze podcast interview ik reizigers over hun belevingen. Van gevaarlijke situaties tot grote blunders en van ziek worden op reis tot bijzondere ontmoetingen. Elke aflevering neemt een reiziger je mee op avontuur.