Persoonlijk reisadvies
Persoonlijk contact vind ik belangrijk. Het is tenslotte jouw reis, dus jouw wensen staan voorop. Kies jij voor persoonlijk reisadvies? Dan ontvang je jouw reisplan binnen twee weken.
Meer weten?
Passie & ervaring
Ik heb 10 jaar reiservaring, eindeloze reislust en een grote passie voor reizen. Uitgebreide landen-kennis binnen en buiten Europa en heel veel reistips om het reizen nog leuker en makkelijker te maken.
Meer weten?
Eerlijk reisadvies
Mijn tips en adviezen in jouw persoonlijke reisadvies pas ik volledig aan op jouw wensen. Denk ik dat je iets beter niet kan doen? Dan zeg ik dat ook.
Meer weten?
Wereldwijd
Van kamperen in de Ardennen tot een complete wereldreis, waar je ook heen wilt.. Ik help je graag op weg met een persoonlijk reisplan!
Meer weten?
Zorgeloos op reis
Met een persoonlijk reisplan van Aap Noot Reis hoef jij je nergens meer zorgen over te maken! Ik doe het uitzoekwerk, terwijl jij vast geniet van de voorpret.
Meer weten?
Elk soort reis
Van citytrip tot backpack reis en van roadtrip tot een zon, zee, strandvakantie. Voor elke wens een passend reisplan. In overleg is (bijna) alles mogelijk!
Meer weten?
Altijd enthousiast
Reizen is mijn passie en behalve zelf op reis zijn kan je mij niet blijer maken dan met praten over reizen. Ik ben dan ook altijd benieuwd naar andermans reisplannen en maak heel graag een persoonlijk reisplan voor je!
Meer weten?
Onafhankelijk reisadvies
Mijn advies is geheel onafhankelijk en op maat gemaakt. Ik zit niet vast aan standaard pakketten, in overleg is (bijna) alles mogelijk! Jouw persoonlijke reisplan is áltijd op basis van jouw wensen.
Meer weten?
Previous slide
Next slide

“Super snel & super easy! She made my (holi)day”

– ESTHER

HELP! Ik kom er niet meer uit..

Je wilt graag op reis maar je hebt geen tijd of zin om een route uit te stippelen, accommodaties te zoeken en vliegtickets te vergelijken. Of misschien vind je het juist lastig om keuzes te maken omdat er zoveel opties zijn. Kortom, een reis plannen levert je meer stress en frustraties op dan voorpret.

Haal je handen uit je haar, haal diep adem en ontspan.. IK KAN JE HELPEN!

Jouw reisplan in 5 stappen:

Stap 1:

Neem contact op via mijn contactpagina en laat me weten wat jouw reiswensen zijn en waar ik je mee mag helpen. Kies voor een rondreis op maat of  je al of je een rondreis op maat wilt boeken 

Stap 2:

Zodra ik jouw mail heb ontvangen, krijg je van mij zo snel mogelijk reactie en stuur ik je mijn vragenlijst. Dankzij een uitgebreide vragenlijst krijg ik een goed beeld van jouw wensen, hier pas ik mijn advies op aan.

Stap 3:

De antwoorden zijn binnen, ik weet wat jij wilt. Op basis van al deze informatie maak ik een voorstel voor jouw definitieve reisplan. Hierin vind je een overzicht van jouw wensen, alles wat we besproken hebben, het kostenplaatje en wat je van jouw reisplan kan verwachten.

Stap 4:

Tevreden met jouw voorstel? Dan geef je mij akkoord en betaal je de factuur. Ik werk met vooruit betalen, zodra de betaling binnen is ontvang je binnen twee weken jouw reisplan. Nu gaat de voorpret al beginnen!

Stap 5:

Jouw reisplan is af, je ontvangt van mij een PDF per mail met alles wat je nodig hebt voor jouw reis. Jouw reisplan staat vol toffe tips, geweldige highlights & hidden gems. Natuurlijk helemaal aangepast op jouw reiswensen. Het enige wat jij nog hoeft te doen is alles boeken. Dit doe je via linkjes in jouw reisplan bij derde partijen of met één druk op de knop bij mijn partner. Heb je nog vragen of lukt er iets niet? Ik sta voor je klaar! Ook tijdens jouw reis.

Rondreis Portugal

In overleg is (bijna) alles mogelijk!

De prijs van het Reisplan is gebaseerd op een route met maximaal vijf bestemmingen. Je kunt een Rondreis Op Maat combineren met Jouw Reisplan (en andersom). Elk reisplan is in overleg uit te breiden met de genoemde losse diensten en natuurlijk met extra bestemmingen (*tegen een meerprijs).

Definitie bestemming: een plaats waar je minimaal 1 nacht verblijft

Wat anderen over mij zeggen:

RowiReisplan Compleet + Boeking Scandinavië
Lees verder
Geweldig georganiseerde reis! Zo zorgeloos en goed geregeld. Niets was teveel gevraagd. Heel erg bedankt ik heb echt genoten! Dit was zeker niet de laatste keer ✨ echt een aanrader!
Bart & LindaLosse diensten: Vliegtickets, Camperhuur, Activiteiten & Verzekering voor een wereldreis
Lees verder
Al jaren dromen wij van een grote reis langs verschillende continenten. Het uitzoeken van de vluchten, campers, visums etc. kost veel voorbereiding. We zagen door de bomen het bos niet meer en kwamen via Instagram het account van Renee tegen. Zij heeft ons super geholpen met het voorbereiden van onze reis. Ze heeft goede adviezen gegeven over vluchten en campers. Het voordeel is, is dat ze zelf een ervaren reiscoach is. Ook het thuisfront vindt het erg prettig dat zij langs de zijlijn meekijkt.
JannekeReisplan compleet Mexico
Lees verder
Renée heeft voor ons gezin (met 3 puberdochters) een hele mooie rondreis door Mexico(Yukatan) en Belize samengesteld. Op onze wensen en behoeften is goed geanticipeerd en het uitgebreide vakantieplan met tips en aanbevelingen was een enorme meerwaarde. Dank Renée, wij bevelen je zeker aan!
EstherLosse dienst: Vliegticket & Accommodatie Mexico
Lees verder
Renee heeft ervoor gezorgd dat ik van mijn vakantie kon genieten en niet bezig hoefde te zijn met mijn volgende verblijf, hoe ik daar ging komen en alle stress die daarbij kwam kijken! Ze heeft me super snel een voorstel gestuurd, waar al mijn wensen in terugkwamen en het was daarna super easy om zelf alles te boeken. Dankjewel Renee! You made my (holi)day ❤️
Mark & NikkiReisadvies op maat
Lees verder
Wat wij wilden stond niet op de website, maar bij Aap Noot Reis is echt bijna alles mogelijk. Renee denkt met je mee en zo konden we met een gerust hart op reis. We gingen voor het eerst buiten Europa reizen en dat vonden we best spannen, daarom wilden we graag iemand waar we ook onderweg bij terecht konden met onze vragen. We mochten contact opnemen met Renee tijdens de reis om onze vragen te stellen en boekten later nog wat losse diensten bij zoals een camper huur en hulp bij het uitzoeken van een visum. De communicatie was top en ondanks dat Renee zelf ook op reis is reageerde ze toch heel snel.
LaylaReisplan Compleet Portugal
Lees verder
Wat ik zo top vind aan dit concept is dat je wel alle hulp krijgt waardoor al die irritante vakantiestress totaal van mijn schouders valt, maar je behoud wel de vrijheid om zelf te bepalen wat en wanneer je boekt. De investering helemaal waard en ik kom zeker terug. Super!
LouisanneReisplan Basis Madeira
Lees verder
Ik wist nog niet precies waar ik heen wilde, maar aan de hand van wat ik graag doe op vakantie heeft Renee met me meegedacht en kwamen we tot een top bestemming! Een reis door Madeira had ik zelf zeker niet bedacht, maar het was absolute one of a kind!
JohanReisplan Basis: Kroatië
Lees verder
Geen standaard pakket, maar maatwerk! Renee heeft ons goed geholpen met onze reis naar Kroatië. We hebben op basis van haar aanbod een combinatie gemaakt van een basis reisplan met aanvullend losse diensten. Fijn om er geen omkijken naar te hebben en geen urenlang zoekwerk te hoeven verrichten. Bedankt Renee!
DiniReisplan Compleet Peru
Lees verder
Hi Renee, wat een geweldige reis heb jij voor ons uitgestippeld. We gaan naar veel plekken in Peru, van laag naar hoog en voor elk wat wils. Niet alleen de plekken die we gaan bezichtigen heb je uitgezocht, maar ook de leuke en betaalbare accommodaties. Verder nog veel info die ons alvast een inkijk geeft van wat we van Peru kunnen verwachten. We kunnen niet wachten om te gaan. Echt super blij mee! Hartstikke bedankt!
FredReisplan Compleet Peru
Lees verder
Hoi Renee, wat een prachtige reis heb jij voor ons uitgewerkt. Bedankt. Met duidelijke uitleg, mooie locaties en oog voor al onze wensen. Ik laat jouw reisadvies nu al aan collega's zien om hun lekker te maken voor onze reis. Super bedankt, wij zijn nu al blij!
SamanthaReisplan Compleet Vietnam
Lees verder
Renee heeft een super fijn reisplan voor mij gemaakt voor Vietnam. Mega blij met de route die we nu hebben staan, daarnaast geeft ze vaak ook extra tips. Wie wil dat nou niet ;-). Thanks againn!!
AlexReisplan Compleet Bangkok
Lees verder
Renée had een Super tof reisplan voor Bangkok voot mij, met hele handige en goede tips! De tour van Co van Kessel is echt aan te raden, super leuk om te doen en medereizigers te ontmoeten. Chinatown maakt je verslaafd aan de Aziatische keuken en de riviertaxi is super tof om te doen en de stad weer net iets anders te zien! Thanks voor alle tips, ik heb voor mijn gevoel de leukste dingen in Bangkok kunnen zien hierdoor, veel dank!
LindaLosse dienst: vliegticket Bali
Lees verder
Renee heeft mij goed geholpen met het zoeken naar vliegtickets voor mijn reis naar Bali. Aangezien het mijn eerste reis buiten Europa is vond ik dit erg spannend om alleen te doen maar met de goede en duidelijke hulp kwam ik er meteen uit! Daarnaast heb ik haar mooie Bali gids aangeschaft om me nog meer op weg te helpen, zo kom ik er wel! Ik zou zeker andere aanraden om Renee te contacteren om jouw reis makkelijker te maken.
Previous
Volgende

Wat kan je van mij verwachten?

Met Aap Noot Reis ga jij zorgeloos op reis! Je verruilt keuzestress en tijdgebrek direct in voor voorpret, zodra je het uitzoekwerk aan mij overlaat. Je krijgt van mij een compleet reisplan en jouw rondreis boek je veilig en vertrouwd (VZR Garant).

Waarom kies je voor mij
als reiscoach?

Omdat jij wel iets beters te doen hebt dan het wereldwijde web af te speuren en vervolgens te eindigen met een nóg meer keuzestress dan je daarvoor al had. Je wilt geen standaardpakketten (meer), maar een unieke reis met alle keuze vrijheid. Jij verdient een zorgeloze reis!

Marokko Sahara

De KLEINE lettertjes, goed om te weten dus!

Aap Noot Reis is volledig onafhankelijk. Dit betekent dat ik niet vastzit aan standaard pakketten. Elke (rond)reis stel ik samen met mijn expertise en op basis van jouw wensen. Het is tenslotte jouw reis! Een reisplan bestaat uit advies, tips & suggesties. Het échte uitzoekwerk dus! Jij boekt zelf met één druk op de knop via mijn boekingspartner (VZR Garant) óf via de linkjes in jouw persoonlijke reisplan. 

Stedentrip Marrakech

Waar mag ik je mee helpen? Neem vrijblijvend contact met mij op.