Vraag jouw Mini Gids aan:

Je wilt op reis, je bent eruit waar je naar toe wilt en de voorpret kan beginnen! Vergroot de voorpret met een Mini Gids over jouw bestemming.

Vraag hieronder een Mini Gids voor jouw bestemming aan.
Of bekijk de kant-en-klare reisgidsen!

Mini Gids op aanvraag

De voordelen van een Mini Gids op aanvraag:

Het grootste verschil tussen een Mini Gids op aanvraag en de kant-en-klare reisgidsen op de website, is dat jij de inhoud kan bepalen! In elke Mini Gids staan altijd de leukste dingen om te zien en doen, activiteiten, tours en gezellige restaurantjes. Jouw persoonlijke Mini Gids kun je naar wens aanpassen. Je krijgt hiervoor een vragenlijstje van me.

Reviews:

LindyMini Gids op aanvraag - Kreta
Lees verder
Ongelofelijk blij met onze reisgids voor Kreta, Ik had van te voren een hoop vragen waar Renee mij super goed mee heeft geholpen! Daarna kreeg ik via de mail een vragenlijst waar we al onze wensen goed in mochten vullen. Ze heeft heel goed rekening gehouden met al onze wensen en hebben daardoor nu een super goed beeld van alle leuke activiteiten en heerlijke restaurantjes in de buurt van ons verblijf! Wij gaan zorgeloos genieten door de reisgids! 😍
HannekeMini Gids op aanvraag - Peru
Lees verder
Wat een ontzettend handig concept! In plaats van allerlei websites afzoeken, heb ik nu in 1 overzicht alles wat ik wil weten over onze vakantiebestemming. We kijken nu nog meer uit naar onze reis.
Vorige
Volgende

Bekijk hier meer reisgidsen: